Arkadaşlar benim oynadıgım server sezon 8 ve kendi clienti fazla canavar içinde çok kasıyor . Tüm ayarlar düşük olmasına rağmen. 2 gb ram intel dual core . Ben çok uzun seneler önce mu online oynayıp 2 gün önce tekrar başlayan biriyim ve hatırladıgım kadarıyla başka bi cliente sadece main .exe dosyasını atıp girebiliyoduk . Bu artık mümkün mü ve bana sezon 4 + yeni itemler için kasmayan client atabilir misiniz ?
arkadasım kasmayan client diye birşey yoktur senin pc özelliklerin ve internet hızınla alakalı bır sorun veya server fılestekı olan bug veya fazla spottan kasma yapabilir buyur gel benim servere dha yeni actım arenamu.com season4
quote:
Orijinalden alıntı: blecart
arkadasım kasmayan client diye birşey yoktur senin pc özelliklerin ve internet hızınla alakalı bır sorun veya server fılestekı olan bug veya fazla spottan kasma yapabilir buyur gel benim servere dha yeni actım arenamu.com season4
nasıl yok kardesim . adam clientin kenarlarını süslemiş V basiyosun kenardan cıkacagına ortaya felan geliyor . Skill bar desen skilleri tanıyamıyorum nerdeyse. yani güzel gözükmesi için birsürü şey eklemiş doğal olarak ama benim pcm kaldıramıyo bu kadarını . Klasik s4 client arıyorum.
Burda dosya paylasımı yasak aradıgın versiyonu net olarak biliyorsan arama motorlarından onlarca download linki bulabilirsin.
Yalnız S8 kasma ile s4 ne alaka anlayamadik.
7GNJumper7
kullanıcısına yanıt
yani s4 ile s8 benzedigi icin tema olarak ondan dedim . 97 d ile s4 olamaz ama s4 ile s8 benzetilebilir . Ya var birsrü client ama en süzsüzü hangisi belki kullananlar vardır .
Link vermek Dosya paylaşımı yada yardım yasak burda. julia s4 arat bu versiyon en stabil benim gorusum artı bir cok kaynak kodu da var kendi yapılandırmanıda yapabilirsin. ama yinede susden kastın obj dosyalaarının paint ile farkli renklere boyanmasıdır vs... bunlar bilgisayarı kasmaz rahat ol. ha basarısız bir antihack kullanırsan belki bir parca yavaslatıyor cunku cogu memory scan yontemi ile calistigi icin iufak farklar olabilir sistem kullanımında.