Şimdi Ara

Kaspersky Antivirüs Hakkında Öneri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Scalh

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ejihov

Tespit etmese bile virüslerin zarar vermesini önlüyor. Bazılarını ayarlardan açık olmadığı için tespit etmemiş olabilir. Ama dediğim gibi virüslerin zarar vermesine izin vermez.

Hocam, bunu nasıl kibarca söylerim bilmiyorum ama resmen saçmalıyorsun. Ne demek zarar vermesine izin vermiyor görmüyorsa neyi engelleyecek? Log dosyalarına tek tek bakıyorum karantinaya engellenen dosya raporlarına... Görmüyor işte uzatmanın anlamı yok. Ayrıca bütün ayarlar yapılmıştı ve koruma düzeyleri en yüksek seviyedeydi. İlaç dosyalarını bile direkt silmesi emrini verdim onlarca ilaç vardı sistemde birine bile dokunmadı. Fanatikliğin alemi yok.

Kedidir o kedi

Hocam diretiyorlar yahu hasta ediyorlar beni sonra vay efendim agresifsin al ban ye

Yalnız o arkadaşın bahsettiği şey bitdefender'da vardı yanlış hatırlamıyorsam? Veri tabanında kayıtlı virüsleri yakalıyor, kayıtlı olmayan şüphelileri, yani bilmediği ve kendine tuhaf gelen yazılımları da bilmem bişeyin içine koyup öyle çalıştırıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

10 dakika kullanıp silince test ettiğini sananlar var.
    https://malwaretips.com/threads/malwaretips-kaspersky-report-march-2017.70713/
    https://malwaretips.com/threads/malwaretips-bitdefender-report-march-2017.70710/

11 gün kullandım kıyafet mi bu kullandıkça mı açılıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tespit etmese bile virüslerin zarar vermesini önlüyor. Bazılarını ayarlardan açık olmadığı için tespit etmemiş olabilir. Ama dediğim gibi virüslerin zarar vermesine izin vermez.

Hocam, bunu nasıl kibarca söylerim bilmiyorum ama resmen saçmalıyorsun. Ne demek zarar vermesine izin vermiyor görmüyorsa neyi engelleyecek? Log dosyalarına tek tek bakıyorum karantinaya engellenen dosya raporlarına... Görmüyor işte uzatmanın anlamı yok. Ayrıca bütün ayarlar yapılmıştı ve koruma düzeyleri en yüksek seviyedeydi. İlaç dosyalarını bile direkt silmesi emrini verdim onlarca ilaç vardı sistemde birine bile dokunmadı. Fanatikliğin alemi yok.

Kedidir o kedi

Hocam diretiyorlar yahu hasta ediyorlar beni sonra vay efendim agresifsin al ban ye

Yalnız o arkadaşın bahsettiği şey bitdefender'da vardı yanlış hatırlamıyorsam? Veri tabanında kayıtlı virüsleri yakalıyor, kayıtlı olmayan şüphelileri, yani bilmediği ve kendine tuhaf gelen yazılımları da bilmem bişeyin içine koyup öyle çalıştırıyordu.

olabilir hocam ama yine de güvenmiyorum o yazılıma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kedidir o kedi

olabilir hocam ama yine de güvenmiyorum o yazılıma.

Karar senin hocam. Herkesin hayatına kimse karışamaz sonuçta. Hangisi içine siniyorsa onu kullan..

Hadi kolay gelsin

• Olay baya büyümüş... Norton en iyisi dedi teknosadaki kişi kesinlikle kanmadım :DD Bu arada bitdefender ücretsiz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 112-Rammstein

Olay baya büyümüş... Norton en iyisi dedi teknosadaki kişi kesinlikle kanmadım :DD Bu arada bitdefender ücretsiz mi ?

Doğru söylemiş. Kurumsal'da en iyisi Symantec Endpoint Protection, Bireysel'de ise en iyisi Symantec Norton Security. AV-TEST'de son iki yıldır en iyi koruma ödülünüde aldı. Kendimde yıllardır kullanıyorum. Araştırıyorum. En iyisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Ayrıca rakiplerine göre en iyi Firewall'da Norton Security'de.
    https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2469519,00.asp
    https://www.av-test.org/en/award/2015/
    https://www.av-test.org/en/award/2016/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 5 Temmuz 2017; 19:29:56 >

• quote:

quote:

Sağ tıklayıp dosyanın güvenilirliğine ve kaç kişi tarafından kullanıldığına bakabilirsiniz. Antivirusu kapatıp çakma KMS programını kullandığın için de pc çöktü.

Düzelteyim, savunduğunuz "sözde" antivirüs kuruluyken yaşandı bu çökme olayları. Atı alan Üsküdar'ı geçti hocam artık Bitdefender kurdum. Böyle ilaç bulduğu zaman potansiyel zararlı deyip uyarıyor istersem siliyor istemezsem silmiyor. Kafam rahat.

Galiba tehditlerin güvenlik seviyesi de var. Bu ayar bildiğim kadarıyla Kaspersky'de varsayılan olarak "Orta" geliyor. Antivirüs firmasını karalamadan önce güvenlik seviyelerini "Yüksek" olarak yapmakta fayda görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

quote:

quote:

Sağ tıklayıp dosyanın güvenilirliğine ve kaç kişi tarafından kullanıldığına bakabilirsiniz. Antivirusu kapatıp çakma KMS programını kullandığın için de pc çöktü.

Düzelteyim, savunduğunuz "sözde" antivirüs kuruluyken yaşandı bu çökme olayları. Atı alan Üsküdar'ı geçti hocam artık Bitdefender kurdum. Böyle ilaç bulduğu zaman potansiyel zararlı deyip uyarıyor istersem siliyor istemezsem silmiyor. Kafam rahat.

Galiba tehditlerin güvenlik seviyesi de var. Bu ayar bildiğim kadarıyla Kaspersky'de varsayılan olarak "Orta" geliyor. Antivirüs firmasını karalamadan önce güvenlik seviyelerini "Yüksek" olarak yapmakta fayda görüyorum.

Zaten en yüksek seviyeye çektim. Ve bundan %100 eminim.

• Scalh kullanıcısına yanıt
    İstisnaların eklendiği yerde potansiyel tehditleri algılama diye fazladan bir ayar daha vardı.
  • quote:

İstisnaların eklendiği yerde potansiyel tehditleri algılama diye fazladan bir ayar daha vardı.

Hemen bakıyorum lakin belirtmek isterim ki şu malware test sitelerinden indirilien virüsleri de denemiştim trojan filan da sökmedi yani. Bakınca editlerim yazıyı.

Edit: Baktım da bulamadım mümkünse SS yollarsanız bakarım. Bu arada yanlış anlaşılmışım galiba hiçbir virüsü görmüyor demedim çoğunluğu görmüyor misal EICAR test virüslerini görüyor birkaç zararlı web sitesini engelliyor ancak birkaç tanesini bulamadı sanırım rootkit olabilir bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 6 Temmuz 2017; 8:46:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 112-Rammstein

Olay baya büyümüş... Norton en iyisi dedi teknosadaki kişi kesinlikle kanmadım :DD Bu arada bitdefender ücretsiz mi ?

Norton eskiden kötüydü, şimdilerde iyi. Ama bence en iyisi alacak kişinin antivirüslerin deneme sürümlerini kullanarak denemesi ve ona göre karar vermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 6 Temmuz 2017; 11:21:20 >
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Şu an kurulu değil Ayarlar>Ek>Tehditler kısmında sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 6 Temmuz 2017; 12:44:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.