Şimdi Ara

kaspersky güncelleme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc me format attım sonra kaspersky 6. tekrar yükledim ama hiç bie şekilde güncelleme yapmıyor. yeni sürüm indirdim olmadı yamadandır dedim türkçe yamayı kurmadan önce güncelleme yaptım olmadı... Şimdi ne yapcam bilmiyorum kaspersky den vazgecmek istemiyorum...

Arkadaşlar olurda kaspersky kullanamıcam diyelim ne kullanmamı önerirsiniz.En az kaspersky kadar etkili olan bi yazılım..

• orijinal olmamasından kaynaklı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

orijinal olmamasından kaynaklı sanırım.

Öncelikle cevabın için saolasın.Ancak bu ne zman oldu ben hep böle kullanıyordum ve bir çoğu da öle ..Evt orjinal değil lisenslı değil ama allah allah bilen var mı ya ?

Veya başka antivirüs programı önerisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdicilgin -- 1 Ekim 2007; 13:06:01 >
  • kis v7 yi indir kullan ayrıcawww.kaspersky.com.tr adresinde orjinal türkçe sürümü var yamayla falan ugraşma gene olmassa pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdicilgin

quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

orijinal olmamasından kaynaklı sanırım.

Öncelikle cevabın için saolasın.Ancak bu ne zman oldu ben hep böle kullanıyordum ve bir çoğu da öle ..Evt orjinal değil lisenslı değil ama allah allah bilen var mı ya ?

Veya başka antivirüs programı önerisi olan ?

işleyiş şöyle oluyo seriallari kaspersky karalisteye alıyo bu sayede korsanın önüne geçmeye çalışıyo.Kara listeye alınca antivirüs işe yaramaz bi duruma geliyo.Demekki senin key kısa bi süre önce karalisteye girmiş.
  • teşekkürler beyler eve gidince bi deniyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.