yi günler.80 gb eski bir maxtor harddiskim vardı.yanına birde seagate 250 gb harddisk aldım.yeni diski kurulum olaylarını bilmediğim için bilgisayara tanıtamadım.neyse tanıdıkların yardımıyla yeni diskin 232 gb ını görebildik.sadede gelirsek ; kaspersky'ın eski bir sürümünü kullanıyordum,kaspersky windows klasörü altında ki system 32 klasörünün içindeki dosyalara karşı beni uyarıyor ve de dosyları siliyordu.silme işlemi tamamlandıktan sonra birdaha windows xp açılmadı.Eski kullanıcı bilgileri ve hesapları kaybolmasın diye bu sefer yeni diske xp'yi tekrar kurduk.ben diğer disk bölümlerinde virusmü var diye kaspersky son sürümünü kurdum.kaspersky bu sefer yeni kurulan xp'nin system32 dosyalararını tekrar virus olarak gördü ve silmeye başladı ve xp birdaha açılmadı.
1-)Acaba eski kullanıcı hesaplarını vs bilgileri geri getirebilirmiyim?
2-)xp'yi yeniden kurmadan,sadece silinmiş dosyları xp CD sinden tekrar yükleyerek windowsu çalışır hale getirebilirmiyim.
3-)bu kaspersky nin sistem dosya ve driverlerını silmesinin yeni harddiskle alakası varmıdır?
yardımınız için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme