Şimdi Ara

Kasperskyı Bırakıp Pandaya geciyorum neden mi ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

bi ara bende kaspersky kullandım ama saolsun tüm sistem dosyalarıma zarar verdi sistem geri yükleme falan hiç bi şe yapamıyodum onun yüzünden format atmak zorunda kaldım

binlerce insanınkine birşey yapmıyor seninkine birşey oluyor! sorun sende ozaman!
  • bu sana son cevabım kimin kimler tarafından yolladığı ordata tüm kaspersky karşıtı msjlara cvp yazmışsın

bir de şu soruya cevap ver kaspersky karalasam ne olur

karalamasam ne olur....

pandayı övsem ne olur

övmesem ne olur.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapira_

bu sana son cevabım kimin kimler tarafından yolladığı ordata tüm kaspersky karşıtı msjlara cvp yazmışsın

bir de şu soruya cevap ver kaspersky karalasam ne olur

karalamasam ne olur....

pandayı övsem ne olur

övmesem ne olur.....

karalasan ben buna izin vermem çünkü her kuruşunu sonuna kadar hakeden bir program...!
    pandayla bir işim yok dediğin gibi tüm kaspersky karşıtı mesajlara cevap yazdım...!

sonuçta maskeni indirdim herkezde görsün kanıtlarıyla yukarıda yer alıyor! bu bana fazlasıyla yeter!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 4 Şubat 2007; 16:57:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

bi ara bende kaspersky kullandım ama saolsun tüm sistem dosyalarıma zarar verdi sistem geri yükleme falan hiç bi şe yapamıyodum onun yüzünden format atmak zorunda kaldım

binlerce insanınkine birşey yapmıyor seninkine birşey oluyor! sorun sende ozaman!

sorun nasıl bende oluyor ben mi bozdum sistem dosyalarını kaspersky ı yükledim ve ondan sonra sistem dosyalarını bozdu sence bu benim hatam gibimi görünüyor
  • bıraz terbıyelı olun,
    burası forum, bırbırınızle saygılı bır bıcımde konusun

tekrarında kesınlıkle bulunmayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.