Ya çok bilinmiyor Aybü de eğitim verdiği. Yani benim sınıfımdan bile şu an bildiğim kadarıyla benim dışımda 2 kişi daha var Kastamonu kazanan.
Yıldırım beyazıtda okunacak dimi
YürüyenokbY
kullanıcısına yanıt
10639 ile girdim hocam
pilosopo
kullanıcısına yanıt
Evet hocam özel sartlarda yazıyordu araştırdım
Beta-B
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam. Aklımda tek soru var 3 yıl boyunca mı orada kalacağız yoksa daha erken kastamonuya gidebilme imkanı var mı? Ona göre yatay geçiş düşüneceğim
Uppp
AsajjVentress
kullanıcısına yanıt
Daha erken Kastamonu ya gidemiyorsunuz. 3 yıl Ankara 3yıl Kastamonu
pilosopo
kullanıcısına yanıt
Sağolun hocam içimi ferahlattiniz
AsajjVentress
kullanıcısına yanıt
Ya ben de emin değildim ama tercih dönemi yökü falan aramıştım kesin ilk üç yıl aybüde demişti. Hem daha morfoloji binasına falan başlanmamış uzun bir müddet inşaat bile bitmez gibi duruyor. Yani ilk üç yıl kesin gibi hatta şu anki inşaatın kaç yıldır bitmediği göz önüne alınırsa altı yıl bile burada okuyabiliriz.Umarım seneye falan taşımazlar.
Beta-B
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam benimde korkum o ama inşallah dediğiniz gibi olur. Olmazsa bile çok çalışıp yatay geçiş yaparım yildirima
AsajjVentress
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle en kötü taşınırken yatay geçiş yaparız merkezi puanla. Ama bildiğim kadarıyla aybü ye yatay geçiş zormuş sıralamayı daha çok dikkate aldıkları için ama gata gazi falan zorlanabilir. Bu arada sizi de tebrik ederim hocam :)
YürüyenokbY
kullanıcısına yanıt
11.883 ben de hocam
Beta-B
kullanıcısına yanıt
Bende sizi tebrik ederim hocam okul arkadaşı olduk 😄
Yıldırım geldi hocam bana. İlk gün haberli gidelim. Okulda dh diye kulüp kurup panoya da dh klasik sözlerini yazarız dmlflvkdjsocv
Merhabaa benim de kastamonu tıp. Hatta kastamonu tıp ve yıldırım beyazıt tıp kazananlardan oluşan bir grup açtık bile wpta şu an 20 kişi civarında. Belki katılmak istersiniz