Şimdi Ara

KASTIEN DE SAĞLAM CLAN ARAYANLARA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • levelin kac? adene gel buffunu verek levelinide kas paranıda
  • quote:

Orjinalden alıntı: xMindstream

walla tahmin etmek değilde ben daha çok yaşadım o olayı ES serverında bayaa kalabalık bi clan olmuştu...herkese teker teker yardım etmeye çalışırken ben oyun oynayamıyordum
    ben sadece tavsiyede bulundum sağlam bi alliance kurarsanız türkler arasında gerçekten çok zevkli oluyor..biz zamanında yapmıştık bu dediğimi ama fazla uzun ömürlü olmadı....Dediğim gibi oldukça zevkli bişey turk alliance ı olması muhabbeti süper oluyo inşalla sonunuz bizim ki gibi olmaz

sagolasin. turk alliance isi olmayacak gibi duruyor. bizden baska elle tutulur bir clan goremedim kastien de turk. gecen bir alliance teklifi geldi dusuneyim dedim adam gitmis ethernal lerle alliance olmus
    clan limit 40 olmasa iyi olacak ma neyapalim idare edicez artik. suan en yuksek online sayisi olan clan larda ilk siralardayiz kesin yoldan gecen brazilyali bile ne olur clan a al diye pesimden kovaliyo adam 75 lvl 80 aliyoz dedim zor gitti, 80 olup gelicem dedi yaa koptum, azime bak online sayimiza hasta olmus

zor ama o kadar zevkli ki anlatamam yasamaniz lazim boss mu kesilecek tek anonsla eksiksiz tam kadro 20 kisi gittik gecen aksam. varsa ugrasirim diyen acsin bir clan toplasin delikanli turk arkadaslari olalim bi alliance kastien in kalelerini aglatalim

• bu arada clan dan olmasada tum arkadaslar her ortamda katilabilirler bize. aksam lari heine muhabbetleri yapariz bazen gorurseniz bekleriz. veya zor durumda kalirsaniz cok mesgul olmadikca gelir yardim ederiz. gerekirse harita basariz yapmadigimiz sey degil
  • Yakinda yabanci ally geliyor arkadaslar. Turk ally isi zor. Siege degil belki ama Clan savaslarinda bize kafa tutamayacaklar :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.