Şimdi Ara

Katarina Şampiyon Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinsi Bıçak, ezelden beri aç kalınca kaderine küsen bir şampiyon. Çatışmaya girince ya beşte beşle coşuyor ya da ağzının payını alıp hüsrana uğruyor. Bu güncellemede, hareket imkânlarını arttırıp her şeyini riske atmadan çatışmaları etkileyebilmesini amaçladık.

• Yeni spiker daha iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Yeni spiker daha iyi olmuş

Eskisi daha iyiydi bence

• Gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar tamamen akıl oyunları eskisi gibi beyni olmayanların değil gerçekten hakkını verenlerin elinden penta yeriz en azından :D

• Kata değilde anivia duvarının uzerınden atlayan talon un bekliyorum.

• Blade Waltz kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum. Eski spikerin sesi daha samimiydi.

Bu arada yeni sezonda adcler yine tek yiyecek. Şimdiden duyabiliyorum ağlama seslerini.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    hangi sezon yemedi ki sanırım sadece urgot adc oynanırken tek değil de 2-3 yiyodu adc ler tank metasında da, büyücü metasında da tek yedi adcler. her zaman tek yediler
  • Flyerbek'in videolarını izledim, ya pbe bugu ya da heronun cidden öyle bir özelliği var, w-e ikilisini duvar dibinde yapınca bıçaksız olan duvarın diğer tarafına atlıyor kata, sanırım w basar basmaz bıçak havadeyken bıçağa atlıyor ama sistem onu bıçak duvarın diğer tarafında diye algılayıp o tarafa atıyor katayı, ama skill sıfırlanmıyor bıçağı almadığı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.