Şimdi Ara

*** Kathrein Ve Technisat Hd Receivers Paylaşım Alanı *** (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
16
Favori
91.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2eksi2

quote:

Orijinalden alıntı: somniferum

Evet @janjarre kardeş aslen niyetim öyleydide (hala öyle) ama duydumki astradaki SKY tv kanalları 2 C'ye geçmiş ve türkiyeden 120cm antenle bile alamışssınız geriyemalum kendi dingilimizde (anla) olanlar kalıyor.
    Senin bana cccam için önereceğin ya Dreamboxlar (söylenenlere göre onlarında miadı dolmak üzereymiş) yada Atlanta HD BOX SET yada ATLANTA DIAMOND HD BOX yada Almanların (ama enigma2 destekli) GIGABLUE HD 800 SE olacak öyle değilmi ?

Bunların fiyatına baktığımda en ucuzu bile 400-700 TL arası....ne alayım kardeş hadi ccam olayı olmasın diyelim ohalde yinemi bana Katherein ufs 913'ü tavsiye etmezmisin ?

Yada ucuz ve kaliteli yani F/P olarak ethernet girişli,tuneri sağlam,usb girişli en az 2 adet,cccam destekli,SD yayınlarını bile adeta HD kalitesinde izleyebileceğimiz bir uydu cihazı önerin varmı 200-300 TL arası...?

Bende isterim tabiki türkiyeden almak malum bir arıza çıktığında almanyalara gönderecek halimiz yokya,kimisi Hirmco turbo,kimisi Hiremco 3,kimisi Atlantaya iyi demiyor çabuk ısınıyormuş,Redlineye iyi değil diyorlar vs. diyorlarda diyorlar valla gına geldi ya inanın !

OPTICUM 9600 pırıma modelı,ıster mınısı ,ıster normalını al ikisının işlemcısı, kathrein le aynı, araştırmalarıma göre katıden görüntü daha ıyı, malzeme kalıtesı daha düşük,oscam yazılımda gömülü olduğundan server daha pıroblemsız,katıde çök pıroblemlı , optıcumda bılgilerı menuden girebılır vede ne var ne yok menuden görür,
    bılgisayarın başına koşmaz,bılmem ne pıroglarının esırı olmazsın,almanya-saatboerse24 te fıatı 110 euro cıvarı..

Alıntıları Göster
    OPTICUM 9600 pırıma modelı,ıster mınısı ,ıster normalını al ikisının işlemcısı, kathrein le aynı, araştırmalarıma göre katıden görüntü daha ıyı, malzeme kalıtesı daha düşük,oscam yazılımda gömülü olduğundan server daha pıroblemsız,katıde çök pıroblemlı , optıcumda bılgilerı menuden girebılır vede ne var ne yok menuden görür,
    bılgisayarın başına koşmaz,bılmem ne pıroglarının esırı olmazsın,almanya-saatboerse24 te fıatı 110 euro cıvarı..

@2eksi2 eğer dediğin doğruysa bu OPTICUM 9600 pırıma modelı Katherein ufs 913'den daha iyi her açıdan yani öyle anlattınki katherein 2. sınıfmış gibi kaldı yanında ???

yalnız @janjarre Opticum 9600 Mını modeli diye birşey yazmış ve link'de vermiş sormak istediğim yani kafama takılan şu ''mini'' kelimesi mini derkene başka bir Opticum 9600 kastedilmiyor değilmi yani ikinizin dediğide aynı model ve mal ?

Ohalde Katherein 913 modeline 160 Euro vereceğime eğer Kathereindaki gibi aynı özellikler taşıyorsa neden 110 Euroya Opticum 9600 almayımki değilmi,yoksa Katherein makinesine karşı eksiklikleri varmı yani Kati'de olupta Opticum 9600 olmayan birşeyler ?

@janjarre sen Opticum HD TS 9600 PRIMA 1080p FULL HD Combo bayağı övdün @2eksi2 arkadaş gibi mesela Katideki gibi çift tuneri varmı ?

@janjarre bu aletin cccam özelliği var diyorsun (galiba enigma 2 felan değildir değilmi ) büyük bir ihtimal Oscamdır ....?? ardından diyorsunki''ccam istemezsen D-Smart modülüde problemsiz çaılıştırır'' nasıl yani anlamadım sakıncalı bir durum varsa hani digitürk yada d-smarla ilgili pm'de atabilirsin,çünki bu yazdığından gerçekten birşey anlamadım ?

Neyse oybirliyle mutabıkmıyız yani Kati yerine Opticum HD TS 9600 PRIMA 1080p FULL HD Combo makinasını getirteyim ?

benim için HD kadar SD yayınıda çok önemli türkiyede kaç kanal özeller hariç HD'ki %99 SD kanallarındayız,gerçi devlet en geç 2015 yılına kadar bütün türkiye genelinde dijital karasal sayısal yayın kalmıyacak diyor ama kimse inanmıyor,DVB-T özelli olmasıda iyi birşey,anlamadığım TS usb girişiyle neyi kastediyorsunuz yani TS formatındaki filmlerini oynatma özelliğimi?

Bu alet Divx-Avi,Xvid felan açıyormu ?.......acaba ses çıkışları nasıl 5+1 destekliyormu yada dahili Surround özelliği varmıdır ?

Biliyorum çok soru sordum ama @balkir1907 Opticum HD TS 9600 PRIMA 1080p FULL HD Combo makinasını kullandığından bahsdiyor ozaman bilgisi olması lazım özellikleri hakkında,mesela ccam serverinin yüklenmesinin çok basit olduğundan bahsediyor,ama üstad derlerki eğer oscamsa cccam seytetmek ceza gibi olurmuş ve çoğu kezde kurulamazmış yada bazı malum bizim uydularla ilgili açamama gibi sorunu varmış felan fıstık,sen ne dersin ??

eee resmen roman yazdım soru bombardumanı lütfen bilgili arkadaşlar yorum yapsın çünki iş ciddiye bindi Katimi yoksa Opticum HD TS 9600 PRIMA getirteyim,görüntü,netlik,ses kalitesi,kanalların çabuk geçişi,kilitlenmeme olayı,Full HD ve SD yayın kalitesi,HDMI girişi,Scart ve Jak girişleri,bol Usb (Flashbellek9 için girişler,ve en önemlisi bu aleti nerden ve hangi siteden güncelleyeceyiz ....aradığım asıl özellikler bunlar,tabiki cccam olsa bilhassa eutelsat W7 için çok iyi olurdu ????

@Sakomo Dreabox s500 HD almışssın hayırlı olsun,klon'mu aldın kardeş yoksa TRT bandrllü Orijinalmi ? ve kaça patladı sana ? neden Dreambox 800 düşünmedin ? çünki onlarında fiyatı düştüde ?!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 6 Nisan 2013; 2:36:08 >

• Dostum yanlışlık var ben daha almadım, Almanya'dan Kati 913 akrabalarıma sipariş edeceğim. Yalnız ben son bir kaç sayfayı okumadım yeni favori cihazlarmı var, hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Kathrein sadece görüntü kalitesinin üst seviyede olmasını düşünenler için vazgeçilmez cihazlardan biridir. technisat a göre daha üst bir işçilik ve görüntü kalitesi vardır. Ancak bu üstünlük Hd kanallarda % 1-2 Sd kanallarda % 3-4 arasıdır. tabi kendi yazılımı kullandığında geçerlisdir. marka ve modellerden modele değişilik gösterir. Bu çok yüksek bir oran değildir. 55" ve üzeri TV kullanan hassas duyarlılığı olan kişilerin tercih etmesini öneririz. CCcam performansız enigma 2 ler gibi değildir. paylaşım sisteminde osscam destekler. menü ve eklentilerde yine enigma gibi esnek değildir.

http://www.hepsidijital.com/karhrein-ufs913-hd-pvr#0

• Orijinalden alıntı: somniferum

@2eksi2 eğer dediğin doğruysa bu OPTICUM 9600 pırıma modelı Katherein ufs 913'den daha iyi her açıdan yani öyle anlattınki katherein 2. sınıfmış gibi kaldı yanında ???

yalnız @janjarre Opticum 9600 Mını modeli diye birşey yazmış ve link'de vermiş sormak istediğim yani kafama takılan şu ''mini'' kelimesi mini derkene başka bir Opticum 9600 kastedilmiyor değilmi yani ikinizin dediğide aynı model ve mal ?

Ohalde Katherein 913 modeline 160 Euro vereceğime eğer Kathereindaki gibi aynı özellikler taşıyorsa neden 110 Euroya Opticum 9600 almayımki değilmi,yoksa Katherein makinesine karşı eksiklikleri varmı yani Kati'de olupta Opticum 9600 olmayan birşeyler ?

@janjarre sen Opticum HD TS 9600 PRIMA 1080p FULL HD Combo bayağı övdün @2eksi2 arkadaş gibi mesela Katideki gibi çift tuneri varmı ?

@janjarre bu aletin cccam özelliği var diyorsun (galiba enigma 2 felan değildir değilmi ) büyük bir ihtimal Oscamdır ....?? ardından diyorsunki''ccam istemezsen D-Smart modülüde problemsiz çaılıştırır'' nasıl yani anlamadım sakıncalı bir durum varsa hani digitürk yada d-smarla ilgili pm'de atabilirsin,çünki bu yazdığından gerçekten birşey anlamadım ?

Neyse oybirliyle mutabıkmıyız yani Kati yerine Opticum HD TS 9600 PRIMA 1080p FULL HD Combo makinasını getirteyim ?

benim için HD kadar SD yayınıda çok önemli türkiyede kaç kanal özeller hariç HD'ki %99 SD kanallarındayız,gerçi devlet en geç 2015 yılına kadar bütün türkiye genelinde dijital karasal sayısal yayın kalmıyacak diyor ama kimse inanmıyor,DVB-T özelli olmasıda iyi birşey,anlamadığım TS usb girişiyle neyi kastediyorsunuz yani TS formatındaki filmlerini oynatma özelliğimi?

Bu alet Divx-Avi,Xvid felan açıyormu ?.......acaba ses çıkışları nasıl 5+1 destekliyormu yada dahili Surround özelliği varmıdır ?

Biliyorum çok soru sordum ama @balkir1907 Opticum HD TS 9600 PRIMA 1080p FULL HD Combo makinasını kullandığından bahsdiyor ozaman bilgisi olması lazım özellikleri hakkında,mesela ccam serverinin yüklenmesinin çok basit olduğundan bahsediyor,ama üstad derlerki eğer oscamsa cccam seytetmek ceza gibi olurmuş ve çoğu kezde kurulamazmış yada bazı malum bizim uydularla ilgili açamama gibi sorunu varmış felan fıstık,sen ne dersin ??

eee resmen roman yazdım soru bombardumanı lütfen bilgili arkadaşlar yorum yapsın çünki iş ciddiye bindi Katimi yoksa Opticum HD TS 9600 PRIMA getirteyim,görüntü,netlik,ses kalitesi,kanalların çabuk geçişi,kilitlenmeme olayı,Full HD ve SD yayın kalitesi,HDMI girişi,Scart ve Jak girişleri,bol Usb (Flashbellek9 için girişler,ve en önemlisi bu aleti nerden ve hangi siteden güncelleyeceyiz ....aradığım asıl özellikler bunlar,tabiki cccam olsa bilhassa eutelsat W7 için çok iyi olurdu ????

@Sakomo Dreabox s500 HD almışssın hayırlı olsun,klon'mu aldın kardeş yoksa TRT bandrllü Orijinalmi ? ve kaça patladı sana ? neden Dreambox 800 düşünmedin ? çünki onlarında fiyatı düştüde ?!!!!

sayın somniferum ben katrein913 modelini 1 ay gibi kısa süre kullandım ve sattım yerine dreambox500hd aldım ve onu kullanıyorum geçen hafta formdan bir abimizden opticum9600hd ts pirima modelini aldım ve iki gün kullanıp arkadaşıma verdim çünki bu cihazı ona almıştım ve şuanda çok memnun.her cihazın kendine özel artıları var kathrein 913 hd kesinlikle çok kaliteli ve özel bir cihaz opticum9600hd ts pirima ise hem ucuz ve güzel sd yayında iyi ama ben server kullanıcam bilgisayardan anlamam elle server gireyim diyorsan opticum alcaksın.

bana gelince ben dreambox500hd kullanıyorum niye diye sorarsan çok cihaz değiştirdim ve bunda karar kıldım tek kullanmadığım technisat iso s var onada bütçem yetmiyor bu işin sonu yok al al nereye kadar bu arada kullandığım cihaz orjinal

saygılar

• optıcumun, ıyı kötü taraflarını burada ıncelıyebılırsın..http://forum.****.net/
    yukarda kesın şü ıyı bu kötü demek ıstemedım!!edındığım tahmınlerı yazdım iki tünerden hıç bahsetmedım!!
    iki tunerlısı var amma karasal yayın ıçın ,pek işıne yarayacağını sanmam TS modelınde + 5 euro..
    bır yıldır bende ıncelıyorum,almak ıçın, kararım optıkumdan yana!!durumları oku ıncele kendın karar ver bana ıyı gelen sana ıyı gelmıyebılır, beğenıler ayrı ayrıdır. bır arkadaşım bana stı ışlemcılı dıye göklere çıkarttığı cıhazı aldırttı(ıyı nıyetıyle)eve getırınce renklerın morluğundan,tv mde bır çök ayar olmasına rağmen kurtaramadım, bır yıl sonra ikincı yazılımı yukleyınce, yandım keten helva, gerı dönüş yok!!!!
    500 lıralık cıhazı 250 ye vereceğım dedım arkadaşta, aynı cıhaz olmasına rağmen,cıhazı aldı, yıl başlarında satışını,300 tl den başlayıp 260 şe kadar ındırdı, hıç bırını satamadı..onun ıçın kendı kararını kendın vermeye çalış..forumun ısmı sansurlenmış yukarda gördüm..Dıyarbakır,Samsun. gibi bır şey!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eksi2 -- 7 Nisan 2013; 9:05:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: balkir1907

bende size dreambox500hd sormuştum ve sizin yorumlarınızla orjinal 500hd aldım ve kullanıyorum çok memnunum

güle güle kullanın
    siz daha önce opticum 9600HD kullanmıştnız yaılmıyorsam?
    cihaz hala sizdemi yoksa sattınız mı? görüntü kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 7 Nisan 2013; 21:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

quote:

bende size dreambox500hd sormuştum ve sizin yorumlarınızla orjinal 500hd aldım ve kullanıyorum çok memnunum

güle güle kullanın
    cihaz hala sizdemi yoksa sattınız mı? görüntü kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

merhaba opticum9600hd ts pirima yı sevdiğim bir arkadaşım için almıştım ve arkadaşımın eşi kullanamamış bugün geri getirdi bende 500hd ile ikisini tv bağladım niyetim sadece fta olarak kullanmak diğer işleri 500hd yapıyor zaten. görüntü kalitesi olarak bana göre çok iyi hd ve sd olarak ama bir başkası buda neymiş bu nasıl görüntü diyebilir herkesin bakış açısı farklı saygı duyarım. ben 500s humax5400cı 800hd opticum9600pirima kathrein913hd 500hd ve son olarakta yine opticum9600hd ts pirima kullandım görüntü kalitesini azçok ayırabiliyorum opticumu 9600 hd yi birkaçgün kullanır satarım

saygılar

• quote:

quote:

quote:

güle güle kullanın

merhaba opticum9600hd ts pirima yı sevdiğim bir arkadaşım için almıştım ve arkadaşımın eşi kullanamamış bugün geri getirdi bende 500hd ile ikisini tv bağladım niyetim sadece fta olarak kullanmak diğer işleri 500hd yapıyor zaten. görüntü kalitesi olarak bana göre çok iyi hd ve sd olarak ama bir başkası buda neymiş bu nasıl görüntü diyebilir herkesin bakış açısı farklı saygı duyarım. ben 500s humax5400cı 800hd opticum9600pirima kathrein913hd 500hd ve son olarakta yine opticum9600hd ts pirima kullandım görüntü kalitesini azçok ayırabiliyorum opticumu 9600 hd yi birkaçgün kullanır satarım

saygılar

bazı yerlerde kati ile aynı görüntüye sahip falan denmişde opticum için sizde herikisinide kullanmış biri olarak danışmak istedim.gerçi ben kati yi dahi görmedim görüntü kalitesini( tv ye bağlı olarak).
    ben daha önce dm500HD kullandım sd kalitesi bana göre enigma2 kullanan bir cihaz için çok iyiydi diyebilirim.kati ve opticum için bişi diyemiyorum görmedğim için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

güle güle kullanın

saygılar

bazı yerlerde kati ile aynı görüntüye sahip falan denmişde opticum için sizde herikisinide kullanmış biri olarak danışmak istedim.gerçi ben kati yi dahi görmedim görüntü kalitesini( tv ye bağlı olarak).
    ben daha önce dm500HD kullandım sd kalitesi bana göre enigma2 kullanan bir cihaz için çok iyiydi diyebilirim.kati ve opticum için bişi diyemiyorum görmedğim için.

Sayın @bjk@ben her ikisinide kullandım kati913 çok kaliteli bir cihaz hd ve sd olarak malzeme kalitesi olarak parasını hakediyor opticum9600hd ise malzeme olarak kalitesi düşük olsada görüntü kalitesi olarak kati913hd den birazdaha iyi sd daha keskin ve net siz yeni bir cihaz almamışmıydınız yoksa memnun değimisiniz

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kati 913 de CNN HD yi bir türlü bulamıyorum bu sorunu yaşayan başka biri var mı
  • quote:

arkadaşlar ben her iki cihazı kullanmış biri olarak yazıyorum ikisininde görüntü kalitesi üst seviyede yanlız opticum9600hd pirima sd yayında biraz önde hd yayında ise ikiside aynı server olarakta ikiside sorunsuz.kathrein913 oscam üzerinden server çalışıyor eğer işi bilmiyorsanız oscam ve server yüklemek zor ben formdan bir arkadaşımıza yükletmiştim çok sağolsun ama opticum9600 hd pirima server yüklemek çok basit elle yükleyebiliyorsunuz

Türkiye de nereden alabiliriz bu opticum 9600 hd yi ? Bunda PAT - PIP var mı ? Yani kanal içinde kanal ? Fiyatı kaç tl ? Servis her yerde oluyor mu ?
  • Türkiye de birisi satarsa bulabilirsiniz?yoksa almanyadan getirmeniz gerekecek.
  • Orijinalden alıntı: @BJK@

saygılar

Daha önce 500hd kullandım ,şu anda da opticum kullanıyorum şunu söyleyebilirim görüntüde kesinlikle bir fark var ve sd kanallar çok fark ediyor.Malum 500hd'de e2 den dolayı bir görüntü kaybı yaşanıyor.Kati 913 düşünüyorsanız size 0pticumu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

Türkiye de birisi satarsa bulabilirsiniz?yoksa almanyadan getirmeniz gerekecek.

optimum un prima ve ccam bide mini diye 3 ayr ı modeli var. Yukardaki arkadaşlar hangi modelinden bahsettiler acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

quote:

quote:

quote:

güle güle kullanın

saygılar

Sayın @bjk@ben her ikisinide kullandım kati913 çok kaliteli bir cihaz hd ve sd olarak malzeme kalitesi olarak parasını hakediyor opticum9600hd ise malzeme olarak kalitesi düşük olsada görüntü kalitesi olarak kati913hd den birazdaha iyi sd daha keskin ve net siz yeni bir cihaz almamışmıydınız yoksa memnun değimisiniz

Saygılar

Alıntıları Göster

Saygılar

Selam

internette sorgulayınca ; Opticum un 3 ayr ı modeli var. Prima - ccam - mini hd - olmak üzere bir kaç çeşit . Katrin 913 ten daha iyi dedikleri hangi modeli acaba. Birde nasıl getirebiliriz ?

Arkadaşlar ın ve sizin iyi diye bahsettiği hangisi ?

• quote:

quote:

quote:

güle güle kullanın

saygılar

* * * * * *

Kaça satarsınız ? Bir çok uydu alıcı kullanmışsınız. Sizce içlerinde hangisi SD ve HD yayınlarında mükemmel resim veriyor. Birde sorunsuz olsun. Birde PAP - PAT - PIP olayı hangisinde var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

optimum un prima ve ccam bide mini diye 3 ayr ı modeli var. Yukardaki arkadaşlar hangi modelinden bahsettiler acaba ?

opticum 9600 s prima ,opticum 9600 ts prima ve opticum 9600 mini olmak üzere bu serinin üç modeli var üçünde de ccam stabil çalışmakta ,yukarıda bahsedilen model genelde ilk 2 model oluyor ts primada bunlara ek olarak içinde bir de dvb-t var.
    opticum 9600 s prima ,opticum 9600 ts prima nın işlemcileri 7105 yani technistar ve kati nin işlemcisi ile birebir aynı ondan dolayı da görüntü kalitesi kati ile aynı hatta sd ler daha iyi.mininin işlemcisi 7111.

• quote:

quote:

quote:

opticum 9600 s prima ,opticum 9600 ts prima ve opticum 9600 mini olmak üzere bu serinin üç modeli var üçünde de ccam stabil çalışmakta ,yukarıda bahsedilen model genelde ilk 2 model oluyor ts primada bunlara ek olarak içinde bir de dvb-t var.
    opticum 9600 s prima ,opticum 9600 ts prima nın işlemcileri 7105 yani technistar ve kati nin işlemcisi ile birebir aynı ondan dolayı da görüntü kalitesi kati ile aynı hatta sd ler daha iyi.mininin işlemcisi 7111.

* * * *

PIP - PAP - PAT özelliği olan var mı bu 3 model opticum lardan herhangi birinde ?

Bu arada bilgiler için çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

güle güle kullanın

saygılar

* * * * * *

Kaça satarsınız ? Bir çok uydu alıcı kullanmışsınız. Sizce içlerinde hangisi SD ve HD yayınlarında mükemmel resim veriyor. Birde sorunsuz olsun. Birde PAP - PAT - PIP olayı hangisinde var ?

Hocam ben pi pap islerinden anlamam açarım tv mi izlerim görüntü kalitesi olarak ben iyi derim sen kötü dersin hrkesin bakış açısı farklı yukarida yazdiğım mesajları okursanız sorunuzu yorumlamıştım

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opticum 9600 sipariş verdim gelince başlığını açarım.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.