Şimdi Ara

Katı Meyve Sıkacağı seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba katı meyve sıkacagı almayı dusunuyorum ama pıyasada cok model ve cok farklı yorumlar var kararsız kaldım onerebılecegınız marka model varmı su 4 model yogunlukta onerılen ama cok kararsızım

Moulinex JU650 Xxl Katı Meyve Sıkacağı-1000W 240tl...

Arzum AR-164 Mela Plus 1000W Katı Meyve Sıkacağı 180tl...

Philips HR 1861 Alu Katı Meyve Sıkacağı 700w 220tl...

Philips HP1866 Alüminyum Gövde XL Katı Meyve Sıkacağı 800W 260tl.....

• 1866 ve ya 1861 düşünebilirsiniz. Ama şahsen 1866'yı alırdım. Philips gerçekten çok kalite bir ürün. 249 TL'ye piyasa da mevcut 1866.
  • en az köpük yapanını tercih edeceğim dersen SANTOS

ama accık biraz fiyatı pahalıdır :=)
  • mulinex nasıl sizce
  • hocam mulinexte karar kılmadım ama kullananlardan onerı beklıyorum
  • posasında su bırakıyor diye duydum. yani posası kuru çıkmıyormuş moulinexin. diğer konuyu da okursan zaten görürsün. moulinex ile ilgili boynerde fiyatının 400tl olduğunu biliyor muydunuz? ayrıca motoru 1000watt
  • sımdı 1000w olması avantajmı degılmı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_panix -- 20 Ocak 2012; 8:58:33 >
  • Tefal Elea Duo kullanıyorum ben, oldukça da memnunum. Moulinex Vitea vardı eskiden, temizlemesi acaip zor geliyordu bana ama Tefal'in temizliği de zahmetsiz. Pratik kullanım için tavsiye ederim.
  • bende bir heves ile aldım katı meyva sıkacağını, ama sürekli kullanmadığımdan dolapta duruyor 1-2 defa meyva suyu yaptım, güzel oluyor ama temizlik olayı gerçekten sıkıcı, düşünsenize 1 bardak meyva suyunu 1 dk da içersiniz ama cihazı 10 dakikada temizlersiniz :)
    çok kullanıcam derseniz alın, ben homendin ürününü aldım dijital ekranlı 800 mü 900 w mı ne satıcı watına pek takılma dedi önemli olan posasını kurumu yoksa ıslakmı atıyo ona bak dedi. gerçektende posası kuru çıkıyor yani bütün suyu bardağa boşaltıyor :)
  • cok farklı urunler var fıyat seceneklerıde cok farklı karar vermedım daha :(
  • Çok fazla ürün var ama hepsi pratik temizlenmiyor. Kolay temizlenmedikten sonra da insan hiç kullanmıyor aldığını. O sebeple önce kolay temizleme, sonra köpük yapmamasına bakın bence.
  • mesela hangi marka model?
  • Bunu kullananlara sordukça öğrenebilirsiniz. Mesela Tefal'in temizliği çok kolaydır, meyve posalarını kuru bırakır, köpük yapmaz ama bu ürünü kullandığım için tavsiye edebilirim.
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/tefal-elea-duo-zn355c-metal-kati-meyve-sikacagi/productDetails.aspx?productId=mttefzn355c&categoryId=22020 ürün tam olarak bumudur hocam

phlips ph1866 nasıl sızce hocam Philips HP1866 Alüminyum Gövde XL Katı Meyve Sıkacağı 800W 260tl
  • Size Philips HP1866 Alüminyum Gövde XL Katı Meyve Sıkacagini öneriyorum. Tek kelime ile harika
  • Tefal Simply Invents 900W bu nasıl ürün kullanan var mı? Hiç kimse aktif değil mi dünden beri bekliyorum burdan bir yoruma göre gidip alacam bugun.

http://www.sanalreyonum.com/urun/tefal-simply-invents-900w-kati-meyve-presi_682952.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

Tefal Simply Invents 900W bu nasıl ürün kullanan var mı? Hiç kimse aktif değil mi dünden beri bekliyorum burdan bir yoruma göre gidip alacam bugun.

http://www.sanalreyonum.com/urun/tefal-simply-invents-900w-kati-meyve-presi_682952.aspx

Malesefki kötü bir secim olur fiyatını hak eden bir model degil. Bu konuda Bosch,Philips gibi markalara bakmak varken tefal almak cok mantıksız,umarım almamış olursunuz.

• almadım ama tefalin kötü olacağını sanmam siz denediniz mi veya kullanan hiç kimse yok mu bu modeli? veya net bir model söyler misiniz su modeli al bundan indirim var cok iyi diye. bütçe 150-180 civarı düşünüyorum.

şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

almadım ama tefalin kötü olacağını sanmam siz denediniz mi veya kullanan hiç kimse yok mu bu modeli? veya net bir model söyler misiniz su modeli al bundan indirim var cok iyi diye. bütçe 150-180 civarı düşünüyorum.

şimdiden teşekkürler..

Evet bizzat ben kullanmıştım deneme amaçlı akrabalarımda onlarda memnun değillerdi,size indirimli bir ürün tavsiyesinde bulunacak olursam Bosch MES20A0 modelini öneririm.Normalde 240 tl iken kampanya ile 160 tl ye satılıyor şu an.
  • öncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler;

Şimdi bu ürünün indirimde olduğunu biliyordum ama bunun bir üst modeli olanı gözüme çarptı, almışken onu mu almak lazım yoksa bu indirimde olan üründe yeterli mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.