Bildirim
KATİL HEALCİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ps kim yaptıysa iyi yapamamış -
ne fs si adamın yüzünden bersekere yatıyordum sözde bana heal vercektiquote:
Orijinalden alıntı: Darsh
ps kim yaptıysa iyi yapamamış -
1.fs deil ps mrk etme arklar cwp verceklerdir ozmn görürüzquote:
Orijinalden alıntı: 3NT3
ne fs si adamın yüzünden bersekere yatıyordum sözde bana heal vercekti
Alıntıları Göster -
Ps değil bilip bilmeden konuşma XXX forumunda da böyle bir şey ile karşılaşmıştım.Adam talos keserken priest i vuruyormuş gibi gözüküyor fakat tabiki vuran Talos dikkat edersen dmgler birbirine yakın o priest o warrior o kdr vuramz ztnquote:
ne fs si adamın yüzünden bersekere yatıyordum sözde bana heal vercekti
Alıntıları Göster -
FoTo MonTaj -
beyler bir şeyi bilip bilmeden konuşmayınquote:
Orijinalden alıntı: Abysss
FoTo MonTaj
herşeye ps bizimde tuhafımaz gitti ondan koydum
sizce pirest wurmuş gibi yazması normalmi? -
bug olabilir o priest okadar dmg alamaz wariordanquote:
FoTo MonTaj -
troll berserker 2. skillinin defance olmasına rağmen 1453 damage vermiş olmasından dolayı troll berserker i kutluyorum.quote:
FoTo MonTaj -
quote:
Orijinalden alıntı: Juba13Tv
bug olabilir o priest okadar dmg alamaz wariordan
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Dreamteam
bug olabilir o priest okadar dmg alamaz wariordan
Damage'i alan priest değil warrior. . .
quote:
Orjinalden alıntı: cold_nuke
troll berserker 2. skillinin defance olmasına rağmen 1453 damage vermiş olmasından dolayı troll berserker i kutluyorum.
---------
Evet priest o kadar vuramaz, bug olmuş olması orada vuran Troll Berserker'dir.
-
KARDEŞ BERSEKER WURMUŞ OLABİLİRDEquote:
Orijinalden alıntı: Mordecaí
troll berserker 2. skillinin defance olmasına rağmen 1453 damage vermiş olmasından dolayı troll berserker i kutluyorum.
Alıntıları Göster
ORAYA İİ BAK KİM WURMUŞ YAZIOR -
olması imkansız diye birşey yok bnede ac ni siliodur olması imkansız değildir beldi ac almamıştır ac sinin de bir kımı silinn mişse az bile yemiş dmg yediğimde 2000 dmg bile yiyom oda yemiştirquote:
KARDEŞ BERSEKER WURMUŞ OLABİLİRDE
ORAYA İİ BAK KİM WURMUŞ YAZIOR
Alıntıları Göster
ŞÜKRETKİ SPİKE YEMEMİŞ NE OLURDU DÜŞÜNSENİZE -
ps ile alakası yok gibi banada olmuştu bende bi buffera dmg vermiştim derudaykenquote:
KARDEŞ BERSEKER WURMUŞ OLABİLİRDE
ORAYA İİ BAK KİM WURMUŞ YAZIOR
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kece
olması imkansız diye birşey yok bnede ac ni siliodur olması imkansız değildir beldi ac almamıştır ac sinin de bir kımı silinn mişse az bile yemiş dmg yediğimde 2000 dmg bile yiyom oda yemiştir
ŞÜKRETKİ SPİKE YEMEMİŞ NE OLURDU DÜŞÜNSENİZE
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kece
olması imkansız diye birşey yok bnede ac ni siliodur olması imkansız değildir beldi ac almamıştır ac sinin de bir kımı silinn mişse az bile yemiş dmg yediğimde 2000 dmg bile yiyom oda yemiştir
Aynı partydeler nasıl vuracaklar birbirlerine? Bugda kalmış bence onu vuran Troll Berserker.
-
oluyo arada öyle banada olmuştu yaratığın damage i yazacana partydeki heal yapan kişinin damge siquote:
Orijinalden alıntı: AreaOfEffectquote:
Orjinalden alıntı: kece
Aynı partydeler nasıl vuracaklar birbirlerine? Bugda kalmış bence onu vuran Troll Berserker.
Alıntıları Göster
yazyo.Bug diyebiliriz.
-
yanlış montajlamışsınız adamın canını indirmediniz :Dquote:
Orijinalden alıntı: StanLyy
oluyo arada öyle banada olmuştu yaratığın damage i yazacana partydeki heal yapan kişinin damge si
yazyo.Bug diyebiliriz.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: enesaktas1992
yanlış montajlamışsınız adamın canını indirmediniz :D
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: enesaktas1992
-
ya aynısı banada oldu eslantta apos partysinde bi healer 325 gibisinden bir damage vurmuştu. bu kesin bir bug (hatta ss var ama nasıl koyacağımı tam olarak bilmiyorum)quote:
Orijinalden alıntı: TOUCH_MY_FEARquote:
Orjinalden alıntı: enesaktas1992
Alıntıları Göster
-
apos partysinde bizim heallerde warriora aynı şey yapmıştı yada olmuştu ama adam ben yapmadım demiştiquote:
Orijinalden alıntı: PrEdAtoR20
ya aynısı banada oldu eslantta apos partysinde bi healer 325 gibisinden bir damage vurmuştu. bu kesin bir bug (hatta ss var ama nasıl koyacağımı tam olarak bilmiyorum)
Alıntıları Göster -
ya ps ile alakası yok.aynısı benim de başıma geldi.bilip bilmeden milleti suclamayınquote:
Orijinalden alıntı: GOLDFALCON
apos partysinde bizim heallerde warriora aynı şey yapmıştı yada olmuştu ama adam ben yapmadım demişti
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- knight online yeni server 2024
- karakter isimleri
- doğum tarihi bulma programı
- komik kullanıcı adları
- mage skill dağılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X