Şimdi Ara

Katil olucam yaa!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam.Bıktım bu tipsizlikten.3-4 aydır sürekli mesajlaştığım bi kız var.Sürekli mesaj atıyodu bende haliyle cevap veriyodum.Telefonda aramız iyi ama sınıfta mesela hiç konuşmuyoruz.Esprili mizahi ama tipsiz bi insansan kızlara karşı sadece arkadaş , Esprili ama yakışıklıysan direk sulanıyolar.

Bunu doğrulayanda dün yaşadığım olay.Bu bana sürekli mesaj atıyodu dertlerini benimle paylaşıyodu sadece arkadaştık.Bide sınıfta başka arkadaşla kankaydı ama buna hiç mesaj falan atmıyodu(kendisi söyledi).Dün konuşurken bana karşı gayet soğuk konuşda git gibi bakıyodu.Aynı muhabbeti kankası dediğimiz arkadaşla yaparken gülerek falan konuşuyodu.Gereksiz bi konu ama içimi dökesim geldi benim anlamadığım hep benle konuşuyo ama bana karşı çok soğuk anlayamadım gitti ya

edit: Az öncede sinir etti.MGV hocası sınav sorularını vermişti sorulardan birini kitapta bulamamış bana sordu benim pc çöktü netten baksana diye.Bende insanlık yapıp araştırdım bulamadım zart zurt.Sonra bulamadım diye mesaj attım ne dese beğenirsiniz benim kapı gibi kankam var o buldu diyo.Dayanamayıp küfür ediyodum seviyemi düşürmeyim diye atmadım.Küfürsüz hakaretsiz kendimi nasıl soğutayım bundan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustarif -- 8 Kasım 2008; 16:13:56 >

• Kankanı da al git de
  • kızlar böyle cins cins laflar söyler fazla ciddiye alma
    sen keyfine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

kızlar böyle cins cins laflar söyler fazla ciddiye alma
    sen keyfine bak

1-2 kere söylese içim yanmıcak ta sürekli vurguluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

Kankanı da al git de

güzell
  • bunun için mi katil olcan ya hu?deymezzzillede katil olcaksan bu işi zevkine yapmalısın
  • Arkadaşım bu tipe bakmıyor , hayatını yaşa kimseyi takma
  • madem öyle,hiç muhatab olmasana kızla sendede suç var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

madem öyle,hiç muhatab olmasana kızla sendede suç var...

Bendede var evet
  • kız ikinizi resmen oynatıyo.yarında diğer kankasına seni över.ikinizin arasını açar.
  • Kız ikinizi de oynatıyo da olabilir, ya da sadece seni de kullanıyo olabilir. Yapman gerekenler;

1- O kankam diye çağırdığı veledi durmadan küçük düşüreceksin. Fakat sana karşılık vermesi imkansız olacak biçimde.
    2- Erkeklerle "fazla" takılma, abazan takımdan zannetmesinler..
    3- Bunlardan hiçbiri işe yaramazsa gösterdiğin samimiyetin sadece şaka olduğunu söyle. Hiçbişey olmazsa Hüseyin Üzmez ile dolaba kapatsınlar beni.
  • Sadece beni kullanıyo.Yavaş yavaş kendimden soğutuyorum çok sinirlenirsem al kankanı g.tüne sok felan filan der bitiririm işi
  • Tahminim yaş daha 15 yada 16
  • Madem isyan ediyorsun bu duruma sen de güzelliğine bakmadan başka bir kız arkadaş edin. Sen güzellik güzellik diye patırdarken bir başkasının sende bunu bulmamasını hazmedememen doğru değil.

Tabi eğer bahse konu kız güzel değilse bu teori çöker baba!
  • Ati 4870X2 al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akaras

Ati 4870X2 al.

Stylus DX4450

• quote:

Orjinalden alıntı: _Android

quote:

Orjinalden alıntı: akaras

Ati 4870X2 al.

Stylus DX4450

4850x2

• @ZuCcaCiYeCi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.