Selam arkadaşlar, bütçem max 4500 tl bu fiyata alabileceğim en iyi katlanabilir bisiklet hangisidir? Yardımcı olursanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubelik11 -- 14 Ağustos 2022; 23:19:13 > |
Katlanabilir Bisiklet Önerisi
-
-
Neden katlanabilir bisiklet almak istiyorsunuz?
-
Tavsiyesi olan -
Ben Dahon kullanıyorum, 9 yıldır bende, yağmur altında kaldı kar altında kaldı, gidon katlanır mandalı dışında paslanan hiç bir yeri yok. Tavsiye ederim.
Kron'un geçen gün katlanırını gördüm, inceleme fırsatım oldu. ama kullanmadım. O da güzel görünüyor, estetik olarak.
-
3 e kron al gec derim. Yenı cıkan bisan olsun umıt olsun hala kronu yakalayamadılar. Tam f/p. Ama 4,5-5 lerede alumınyum kadrolu kron veya farklı marka bisiklet bulursan alabılırsın 3 kilo daha hafıf olur en az
-
Merhaba, Vitesse D8 8 Vites Katlanır Bisiklet kullanıyorum. Katlanır pedalları arızalandı. Yine katlanır mı alayım veya öneriniz olan başka model olur mu? Teşekkürler....
-
çok geç cevabım için kusura bakma lütfen. pedal bu alınır tabi. tamamen bozulsa da yeni katlanır pedallar satılıyor yine.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X