Teşekkürler dostum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Katlanan chip-para 30 Kasım son 100 TL internet harcamayı 50 TL ile sil. (2. sayfa)
-
-
bende görünüyordu ama 2x öde deyince 1 kr puanı 2kr ödedi tamam deyince kampanyayı boşa yemiş oldum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
49,99 puani x2 olarak kullanabilirsiniz kampanya donemi icinde. Eski kampanyalarda oluyordu, 1 defalik degil yani. Toplqmda 50tl puani x2 yapabiliyorsunuz parca parca olsada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de free kart var ama kampanya görünmüyor
-
Hepsiburada harcaması silinmiyor. Neyi silecegiz çift kat ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
130 tl chippara var. 19.90 ı 2 ye katlayıp kullandırıyor. 1500tl lik işlemde. saçmalamışlar iyice
-
Juzdan uygulamasından deneyin hocam.Orada x2 siliniyor.
Kampanya kısmında bende de yok. Dönem içi işlemlerden yaptım.
Ben de x2 kampanyası gelecek diye 700 Chip para biriktirmişken 485 lira yıllık kart ücreti soktu Akbank sağolsun. İptal için arayınca da burunlarından kıl aldırmadılar. İş Bankası ve Garanti hiç ikiletmeden üyelik ücretini silerken bu abiler başka bir klasmanda görüyor kendilerini.
-
tekrar tekrar arayın bazı müşteri temsilcileri papağan gibi aynı metni okuyor bazısı yardımcı oluyor
-
Juzdan canlı destek var oradan şansınızı deneyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir online alışverişi x2 olarak silmiyor. Juzdan uygulamasıda dahil. Yapabilen var mı
2× silenler hangi internet sitesi harcamasını silebildi
Online market alışverişleri dahil mi
Bende de olmadı. Lafta var ama icraat yok
2x yazmıyor artık chip parayla öde yazıyor
1 adet Free kredi kartı alın, ihtiyaç olduğunda axess kredi kartına başvurun ortak limit olduğu için anlık olarak onaylaniyor, ihtiyacınız bitince axess i kapatirsiniz, 4 5 ay da bir yapsanız da olur, yıllık aidatla ugrasmassiniz.
free kartım var sadece, biraz önce juzdan'dan kampanyayı bulamadım ama kredi kartında dönem içi işlemlerde yanında 2x chip para ile öde yazan işlemler vardı. bir tanesinden ödedim. teşekkürler paylaşım için.
-
Neresi cıktı hocam 2x ile öde ? Hangi işlem
Bu hangi harcamaların silindiği devlet sırrı galiba kimse yazmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X