arkadaşlar microsoftun çok eski bir klavyesi var bende acaip ses çıkarıyo odamda biri daha kalmaya başladı geceleri hiç rahat edemiyorum sessiz bir klavye lazım fiziki olarak bu klavyeler çok sessiz sanırım....almadan önce bi sormak istedim kullanan var mı memnun mu falan diye??
Alışması ve filmini kullanması biraz zaman alıyor. Ve iyi temizlenmez, gün ışıgında da çok bırakılırsa esnek filmleri zedelenip yırtılıyor. bir de çok refleks bir klavye degil açıkçası.
basması çok zor kas yaptım diyen vardı sanki bi yerde okumuştum kafam karıştı ya 15 milyonluk a4ü alıcam yada bu elastik olanı a4 gene biraz ses çıkarır gibi gelio ama bu frisby ninkide sanki yumuşak tuş gibi gözüküo esnek klavyeler gibi frisbyle ilgili bi bilgisi olan varmı???
Sen elastikleri boşver alışması çok zor, normal olarakta logitechlere bak.
bi taraftan basınca diğer taraftan kalkar o be
Arkadaş almış bunlardan.Basınca hemen algılamıyor.Yani biraz sıkı basman lazım.A4 tech' in hem ucuz hem de yumuşak ve sessiz klavyeleri var.Onlara bak bence.
arkadaşlar bunun tuşları acaba elastikler gibi midir?bi bilgisi olan varmı frisby de almak istemiyorum a4 en ideali gibi gözüküyo kulaklık microfon usb girişleri falanda var çok kullanışlı
burdaki yorumlara dayanarak bu ışıklı frisbyden vazgeçtim...
sessizlik önemli benim için bide öyle uçuk bi fiyat olmaması lazım a4 usb mic kulaklıklı olanın sesi nası acaba???
bugun gittim a4tech'ın klavyesini aldım kadıkoyden 14 ytlye şimdilik memnunum usb-mic-kulaklık girişi olması beni çok cezbetti...tuşları sessiz gib bakalım gece asıl belli olur ama beğenmediğim yanı açılı tutmak için altında çıtaları yok altına bişi koyup yapacaz artık bişiler bakalım....birde benim usb 2.0 değildi bu 2.0 ordaki adama şimdi bunu kullandığımda 2.0 mı olucak dedim bendeki 1.1 dedim evet 2.0 gibi çalışıcak dedi..pek mantıklı gelmedi sonuçta anakart 1.1 ama şimdi denedim eskiden bu aygıt 2.0 ile daha hızlı çalışır diyordu şimdi demiyor sanırım 2.0 ile çalışıyor
quote:
arkadaşlar bunun tuşları acaba elastikler gibi midir?bi bilgisi olan varmı frisby de almak istemiyorum a4 en ideali gibi gözüküyo kulaklık microfon usb girişleri falanda var çok kullanışlı
Hayır elastik klavye tuşları gibi değil normal klavye tuşlarına sahip bu ürün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme