Şimdi Ara

Katlanır Bisiklet Önerileri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
14
Favori
39.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bagajda bu kadar yer kaplıyor. (Araç golf 7)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Katlanır Bisiklet Önerileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyhn84 C kullanıcısına yanıt
    Hocam size ozel mesaj atilmiyor. izin vermemissiniz sanirim.
  • aNCieNt kullanıcısına yanıt
    Şu an problem görünmüyor ama. Tekrar deneyebilirmisiniz
  • cyhn84 C kullanıcısına yanıt
    Gondermeye calistiginiz uye ozel mesaja izin vermiyor. diye hata veriyor.

Zaten konuda da sizin pm ikonu gozukmuyor diger uyelerde gozukuyor.

530 433 8196 bu numaradan bana ulasabilirsiniz
  • Şu bisiklet hakkında yorum alabilir miyim ?https://www.decathlon.com.tr/20-hoptown-300-katlanir-bisiklet-id_8352595.html

Hafta içi ve Hafta sonu ara sıra şehir içinde kullanmak niyetim, kursa giderken, park bahçelerde falan. Vitessiz oluşu kötü olur mu?

Not: Bir heves uğruna alacağım bu yüzden bütçeyi biraz kıstım.
  • Selam Arkadaşlar,
    Ben de uzuuuuuun araştırmalarım sonucunda Dahon Ciao i7 modelini aldım.
    Şu an için çok ama çok memnunum. Bisiklet dengesi ve manevra kabiliyeti çok iyi.
    Göbekten vitesli olması benim için çok önemliydi. Uzun yıllar kullanma niyetindeyim.
  • Ben de bu aralar katlanır bisiklet alma hesapları yapıyorum. Hesap yapmamın sebebi sadece kendime değil eşime de almak zorunda olmamdan kaynaklı. Eşim benim kadar kullanmayacak. Sadece hafta sonları kullanacak. Kendim için Dahon mariner d7 düşünüyorum ancak eşime de alacağım için bütçemi zorluyor bu model. Eşim az kullanacağı için ona düşük fiyatlı bir model alayım diyorum ama ucuz ürünlerin de katlandığında kapladığı yer bayağı yüksek. 2 bisikleti aracın bagajına sığdırmam lazım ve 2 bisikletin total fiyatı 2500 lirayı geçmemeli. Hatta bu bile bu aralar masrafım çok olduğu için bana biraz fazla geliyor ama en azından bunun üstüne çıkmayacak şekilde tavsiyeler verirseniz sevinirim.
  • Orod-Dain O kullanıcısına yanıt
    Mosso al hocam tavsiye ederim.
  • Orod-Dain O kullanıcısına yanıt
    Kendine tern b7 eşine de mosso al ikisi 2.000 tl temiz

• Tavsiyeler için teşekkür ederim. Eşim bundan önce Kron xc250 kullanıyordu ve çok memnundu. Bu bisiklet onu çok aratır mı sizce? Mosso hiç aklımda yoktu aslında. Katlama noktalarından ses ve oynama yapar mı? Tasarımları gayet hoş görünüyor.
  • Selam herkese,

Bisikletinde hiç amortisörlü sele kullanan oldu mu? MTB için iyi olduğu söyleniyor.

Katlanır Bisiklet Önerileri  Katlanır Bisiklet Önerileri

Katlanır Bisiklet Önerileri

• Mosso büyük boy düşünüyorum bende aslında katlanması zevki olarak düşündüm evden işe ara sıra gitmek için 700 800 lira bütçem var salcano krondan umarım iyi çıkar hafta sonu bende inceleyeceğim

• dahon vybe 7 aldım ben de, ilk başlarda kullanması biraz garip geliyor ancak alıştıktan sonra çok zevkli. düz zeminde maksimum 33km hıza çıkabildim :) hız isteyenlerin uzak durmasını öneririm. katlayıp minibüse bile binebiliyorsun kolaylıkla, sıkıntı çıkmıyor.

tandem bisikletten almıştım, şimdi baktım internet sayfaları da varmış :)
    http://www.tandembisiklet.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbto -- 28 Nisan 2016; 11:31:18 >
  • Mosso katlanır d20 kullanıcısıyım ve tern ile arasında gidip gelmiştim. 1 aydır kullanıyorum. Arkadaşın da dediği gibi hız isteyenler bayır çıkacaklar katlanır almasınlar bayırlarda epey yoruyor çok da hız yapmıyor ve haliyle daha fazla efor daha fazla yorgunluk. Bu benim için pek sorun değil. Dün arkadaşın kron tx500 üne bindim ve farkı anladım. Bu arada dahon ve tern akıcılık ve kalite anlamında diğerlerinden çık öndeler.
    Bisikletimden memnunum ama bana bu yetmeyecek gibi

• Gördüğüm kadarıyla konuyla ilgili en aktif başlık bu olduğundan buraya sorayım istedim. Ben de uzun zamandır katlanır bisiklet düşünüyorum. Sorum şu; Tern Link C8 ile Tern Link D8 arasında ne farklar var bilen ve kullanan var mı acaba? Çünkü D8in ikinci el fiyatına C8 alabiliyorum şu anda. Teşekkürler.
  • Majeste1 kullanıcısına yanıt
    C8:
    D8'e göre
    500gr daha ağır (bu ağırlığa D8'in arka bagajı dahil mi belli değil !!!)
    1 inch kadar daha uzun bir sele-gidon mesafesine çıkabiliyor
    Vites sistemi Shimano

D8:
    Arka bagajı var
    Vites sistemi SRAM
    Aluminyum Double wall jant daha dayanıklı
    Schwalbe Citizen, 42-406, KevlarGuard puncture protection, Reflex Lastikler

Görebildiğim kadarıyla bunlar, ayrıca kadro ve dişlilerinde de farklılıklar var.
  • engtrkr E kullanıcısına yanıt
    O zaman D8 almak daha mantıklı sanırım. Teşekkürler.
  • Link D8 kullanmis biri olarak almanizi tavsiye ederim. Vites gecisleri rahat yolda tutunan bir bisiklet lastikleri schwalbe big apple arazide de is gorur. Gidon 2015 modeline gore guclendirilmis. Hafif tasimasi kolay. Katlaninca derli toplu durur.

• Arkadaşlar merhaba, sportive 224den mosso marine 26ya geçmeyi düşünüyorum. Performansta bir sıkıntı yaratırmı? yada uzun yolda iş görürmü? 26" bisikletler hakkında pek fikrim yok ancak bisikletin hafif olması ve katlanır olması inanılmaz cezbetti.
  • Merhaba arkadaşlar. Birkaç haftadır katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. Bisiklet konusuna biraz uzağım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.
    Decathlondan hoptown320 yi alıcaktım 750tlye ama ellerinde kalmamış haftaya gelecekmiş. Nettede 850-900 tl civarlarında tilt 5,700 yada 720 lere rastlıyorum. Fakat göbekten ve 2 vites diye biliyorum bunları. Sizce ikinci el tilt mi yoksa sıfır hoptown320 mü dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.