Şimdi Ara

Katolik rahip: 'Çok sayıda Müslüman'ın Amerika'ya girmesine izin verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “Hem Amerikalılar hem de Hıristiyanlar olarak, Amerika'ya girmek isteyen herkesin aynı muamele görmesi gerektiğini iddia etmemize gerek yok” dedi. “Göçmenlerin veya mültecilerin dinini ve dünya görüşünü dikkate almanın gerekli olduğuna inanıyorum. Daha spesifik olarak, çok sayıda Müslüman sığınma veya ülkemize göç etmeye izin vermemeliyiz. ”

“Müslümanlardan nefret ettiğimizi söylemiyorum,” dedi. “Onlar, tıpkı her birimiz gibi Tanrı tarafından sevgiden yaratılmış insanlar. Fakat kesinlikle onlardan insan olarak nefret etmemize rağmen, onların dinlerine ve dünya görüşlerine karşı çıkmalıyız. ”
    Dedi.
    City Pages
    Minnesota Catholic priest: Don't let 'large numbers of Muslims' into America | City Pages
    http://www.citypages.com/news/catholic-priest-dont-let-large-numbers-of-muslims-into-america/567363921

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 10 Şubat 2020; 10:38:20 >

• Haklı bir söylem.Hristiyanların geliştirdiği bir ülkeyi, mültecilerin geriye götürmesi adil değildir.

Sen 2 asır boyunca, insan haklarından tut uzaya insan gondermeye kadar pek çok konuda kendini geliştir, elin ortadoğulusu gelsin central parkın ortasına kaka yapsın, yok ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar katılıyorum.

Şeytan olarak gördüğün ülkede işin ne? Git irana, arabistana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylemiş, çünkü müslümanlar gittikleri yerin kurallarına, örfüne adetine uymazlar, hatta yeryüzündeki en uyumsuz topluluklardandırlar, orayı da kendi geldikleri çöplüğe benzetebilmek için sürekli uygunsuz taleplerde bulunurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 10 Şubat 2020; 17:26:54 >
  • Haklı.Müslüman oraya gidip benim eşarbıma çarşafıma karışıyor diye ağlıyor.Görmedikmi avrupada bir ülkede kadın kara çarşafla plaja gitmiş halk korkmuş polis kadını çıkartmış.Sonra mağdur edebiyatı yapıyorlar.
  • Bugüne kadar yapılanlar da aksini iddia etmiyor zaten, Teoride insanlar eşit yargılanıp alınıyor diyebilirsiniz ama pratikte Müslümanlar daha çok eleniyor.
    kaldı ki müslüman olmasına bile gerek yok, adam isterse Ateist olsun Türkiyeden başvurduktan sonra pek mühim değil, Almanyadan başvuran biriyle Türkiyeden başvuran biri zaten eşit koşullarda yarışmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.