Meslek liselerinin günümüzde çoğu bölümü sayısal tabanlı.Lakin meslek liselilerin sadece %5 i tam anlamıyla sayısal konusunda uzman.Sizde gidip bu adamlara Mat2 Geometri soruyorusunuz.Ama meslek liselerinde bu dersler ne kadar veriliyor meçhul.
bu sene başında ygs kalkacak olgunluk sınavı gelecek dediklerinde bayağı bi tırsmıştım, sonuçta 2. senemiz yani yeni bir sisteme denk gelirsek hapı yutardık.
ama meğerse i kaç sene sonra belki de 4-5 sene sonra gelecekmiş...
nedense bu haberde de böyle bir şey seziyorum
Katsayı tamamen kaldırıldı ve ek puan devam ediyor. Bu konuda böyle özetlensin.
Ek puan ve M.T.O.K. sistemi devam ediyormuş hadi hayırlısı.
Meslekliler çok karlı çook.
Umarım M.T.O.K'ları kaldırmazlar... İyi oldu meslek liseli olarak 2. planda kalmaktan kurtulmuş olduk...
bu katsayı kalkması bu yıl olacak sınavlar için mi geçerli yoksa bi daha ki sene olacak sınavlarda mı geçerli olacak
teknik lise bilişim teknolojileri mezunuyum hangi bölümlere ek puan olcak şimdi ?
Alper Böteler ( Bilgisayar Öğretmenlikleri ) Yönetim bilişim sistemleri Bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri gibi bölümlere verilen ek puanların devam ediyor.
anladm ceogen sagolasın
quote:
Orijinalden alıntı: WirLieBen
Ek puan ve M.T.O.K. sistemi devam ediyormuş hadi hayırlısı.
Meslekliler çok karlı çook.
bilgi kesin mi hocam,ben hiçbir yerde mtok hakkında haber göremedimde??
mtokla ilgili haber yoksa devam ediyor demektirr. bazı çekemeyen arkadaşlar ortaya laf attı mtob bi yerinizde patladı dersanelere boşa para bayıldınız diye falan hepsi çekememezlikten
Mf4'ten Mühendislik seçsem ek puan gelicek mi ? Bilişim mezunuyum anadolu meslekten
meslek lisesi 3 sınıf öğrencisiyim ve ygs deneme sınavlarında net yapmak gerçeektende çok zor arkadaş doğru söylüyo bi kere fen lisesindeki öğrnciyle bize aynı düzeyde eğitim vermeyebilirlr onu anlarım ama bn 2 sınıfta fizik,biyoloji,matematik derslerini hiç görmdm bu sende geometri,fizik,kimya,biyoloji,coğrafya görmüyorum bnce meslek liseleri ek puanı hak ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: ceogen
Alper Böteler ( Bilgisayar Öğretmenlikleri ) Yönetim bilişim sistemleri Bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri gibi bölümlere verilen ek puanların devam ediyor.
böte'yi okudukdan sonra özel sektörde bulabiliyorsa iş bulsun bakalım . öğrettikleri şeylerin hepsi zaten lise konusu
benim oğlum da fen lisesinde okuyor. okulda hiç eğitim yok sadece çocuklar iyi. okulun faydasından çok zararı var. öğretmenlerin en büyük zevki çocuklara düşük not vermek. böylece okul notu düşüyor.
Ne yani ben denizcilik lisesine gidiyorum şimdi burdanda ITU DUIM'e gitmek istiyorum gidemezmiyim yani bu ne şaçmalık :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme