Şimdi Ara

Katsayı kalktı, peki meslek liselere verilen ek puan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meslek liselerinin günümüzde çoğu bölümü sayısal tabanlı.Lakin meslek liselilerin sadece %5 i tam anlamıyla sayısal konusunda uzman.Sizde gidip bu adamlara Mat2 Geometri soruyorusunuz.Ama meslek liselerinde bu dersler ne kadar veriliyor meçhul.
  • bu sene başında ygs kalkacak olgunluk sınavı gelecek dediklerinde bayağı bi tırsmıştım, sonuçta 2. senemiz yani yeni bir sisteme denk gelirsek hapı yutardık.

ama meğerse i kaç sene sonra belki de 4-5 sene sonra gelecekmiş...

nedense bu haberde de böyle bir şey seziyorum
  • Katsayı tamamen kaldırıldı ve ek puan devam ediyor.
    Bu konuda böyle özetlensin.
  • Ek puan ve M.T.O.K. sistemi devam ediyormuş hadi hayırlısı.

Meslekliler çok karlı çook.
  • Umarım M.T.O.K'ları kaldırmazlar...
    İyi oldu meslek liseli olarak 2. planda kalmaktan kurtulmuş olduk...
  • bu katsayı kalkması bu yıl olacak sınavlar için mi geçerli yoksa bi daha ki sene olacak sınavlarda mı geçerli olacak
  • teknik lise bilişim teknolojileri mezunuyum hangi bölümlere ek puan olcak şimdi ?
  • Alper
    Böteler ( Bilgisayar Öğretmenlikleri )
    Yönetim bilişim sistemleri
    Bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri gibi bölümlere verilen ek puanların devam ediyor.
  • anladm ceogen sagolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Ek puan ve M.T.O.K. sistemi devam ediyormuş hadi hayırlısı.

Meslekliler çok karlı çook.

bilgi kesin mi hocam,ben hiçbir yerde mtok hakkında haber göremedimde??
  • mtokla ilgili haber yoksa devam ediyor demektirr. bazı çekemeyen arkadaşlar ortaya laf attı mtob bi yerinizde patladı dersanelere boşa para bayıldınız diye falan hepsi çekememezlikten
  • Mf4'ten Mühendislik seçsem ek puan gelicek mi ? Bilişim mezunuyum anadolu meslekten
  • meslek lisesi 3 sınıf öğrencisiyim ve ygs deneme sınavlarında net yapmak gerçeektende çok zor arkadaş doğru söylüyo bi kere fen lisesindeki öğrnciyle bize aynı düzeyde eğitim vermeyebilirlr onu anlarım ama bn 2 sınıfta fizik,biyoloji,matematik derslerini hiç görmdm bu sende geometri,fizik,kimya,biyoloji,coğrafya görmüyorum bnce meslek liseleri ek puanı hak ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceogen

Alper
    Böteler ( Bilgisayar Öğretmenlikleri )
    Yönetim bilişim sistemleri
    Bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri gibi bölümlere verilen ek puanların devam ediyor.

böte'yi okudukdan sonra özel sektörde bulabiliyorsa iş bulsun bakalım . öğrettikleri şeylerin hepsi zaten lise konusu
  • benim oğlum da fen lisesinde okuyor. okulda hiç eğitim yok sadece çocuklar iyi. okulun faydasından çok zararı var. öğretmenlerin en büyük zevki çocuklara düşük not vermek. böylece okul notu düşüyor.
  • Ne yani ben denizcilik lisesine gidiyorum şimdi burdanda ITU DUIM'e gitmek istiyorum gidemezmiyim yani bu ne şaçmalık :S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.