quote:Orijinalden alıntı: propanoik quote:Orijinalden alıntı: Joe McAlister quote:Orijinalden alıntı: propanoik quote:Orijinalden alıntı: Joe McAlister Kazadan sonra cesedi bulunamadı demişlerdi zaten sonra hafızasını kaybetti kısa ömrü kaldıı için arkadaşlarını ailesini aramadı ben prison break olayını anlamadm :) Bende senin dediğini anlamadım yukarı da arkadas Sırf diziyi kötülemek için olan saçmalamış olayı.Konuyu açan hiç Prison Break izlememiş anlaşılan. demiş ondan sordum Ben dememiştim ayrıca bende anlamadım prison breakte kim direk canlandı? Ayrıca diziyi kötülemekle ne alakası var açıkladılar nasıl geri geldiğini
quote:Orijinalden alıntı: Joe McAlister quote:Orijinalden alıntı: propanoik quote:Orijinalden alıntı: Joe McAlister quote:Orijinalden alıntı: propanoik quote:Orijinalden alıntı: Joe McAlister Kazadan sonra cesedi bulunamadı demişlerdi zaten sonra hafızasını kaybetti kısa ömrü kaldıı için arkadaşlarını ailesini aramadı ben prison break olayını anlamadm :) Bende senin dediğini anlamadım yukarı da arkadas Sırf diziyi kötülemek için olan saçmalamış olayı.Konuyu açan hiç Prison Break izlememiş anlaşılan. demiş ondan sordum Ben dememiştim ayrıca bende anlamadım prison breakte kim direk canlandı? Ayrıca diziyi kötülemekle ne alakası var açıkladılar nasıl geri geldiğini kavak yellerıyle sorunum yok :) prison break te ben de hatırlayamadım kim geldi geri