Şimdi Ara

KAVERİ X4 860K İLE GTX 670 KULLANILABİLİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu chipsetlerin ısınma olayı fx serisinde de mevcut ben intel anakarta geçtim yeni (z97 msi g3) arkadaş bildiğin serin anakart. bakın fotolardaki iki anakartın sarı bölgeleri amd'de stok kullanımda bile özellikle yük durumunda aşırı derecede ısınıyor iddia ediyorum yükte 5dk. geçirsin pc parmağınızı 5 saniye üstünde tutamazsınız hele oc falan yaparsanız gerisini siz düşünün amd'de o sarı bölgelerde sensör yok o yüzden kaç derecede çalıştıkları belli değil, kırmızı bölge ise nispeten daha az sıcak çalışıyor.

intel chipsetli msi z97 g3 ise sarı bölgeler yükte gayet serin, kırmızı bölge ise nispeten daha sıcak çalışıyor ama o da en fazla 45 dereceyi görür en über oc durumlarında yani anakart gayet derin. yalnız şu var ben bu anakartta g3258 stok kullanıyorum oc falan yapmadım ve tdp'si 53w falan, 4790k ile kullananlarda senaryo değişebilir.

KAVERİ X4 860K İLE GTX 670 KULLANILABİLİR Mİ?

• Hocam gtx950 yi az guc tuketen gtx760 gıbı dusunun performans olarak kafa kafaya durumdalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Bu ne kadar saçma sapan bir soru ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ula bu nasıl bir post postun yarısına kadar insan x4 860k ile gtx 670'e tamam diyor yarısında sonra lanet olsun böyle işe diyor.
  • a8 3870k nın işlemci performansı hakkında bilgisi olan varmı peki ?
  • X4 860k için 4.4 ghz de alabileceğiniz en iyi kart gtx 950 dır onun üstü darboğaz yapar kullandığımdan biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.