Şimdi Ara

kavgada gözüm morardı :) morluktan nasıl kurtulurum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
100.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fz18

polis dediğim gibi ilk etapta seyirci kaldı. ben polislere açıkcası fırça attım, hukuk bürosunda çalıştığımı ve falan söyleyince ilgilenmeye başladılar ancak karşı taraf kaçmıştı ve isimlerini adreslerini bilmiyordum. cenazemiz olduğu içinde fazlaca üstelemedik. dediğim gibi Allah korudu, o kadar saldıran insanın arasından bir morarmayla çıktım ki kardeşlerimin ve diğer arkadaşların durumu en az benim ki kadar iyi. kavgacı tipler değiliz ancak orada hepimiz gücümüzün yettiğince kendimizi savunduk ve samimi olarak söylüyorum hak ettikleri karşılığı büyük oranda aldılar. sanırım onlarda haksız olmanın verdiği korkaklık ve tedirginlik vardı.

kullandığım ilaca gelince eczanedeki kişi bunu tavsiye etti. rastgele almadım...

o zaman çalıştığın yer için sorun etme kavga her zaman olabilitesi çok yüksek bir durum ne yani şirketteki diğer çalışanlar hiç kavga etmemişler mi öle git bence

• et koy, bilinçaltımda kalmış, faydalıydı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

polis dediğim gibi ilk etapta seyirci kaldı. ben polislere açıkcası fırça attım, hukuk bürosunda çalıştığımı ve falan söyleyince ilgilenmeye başladılar ancak karşı taraf kaçmıştı ve isimlerini adreslerini bilmiyordum. cenazemiz olduğu içinde fazlaca üstelemedik. dediğim gibi Allah korudu, o kadar saldıran insanın arasından bir morarmayla çıktım ki kardeşlerimin ve diğer arkadaşların durumu en az benim ki kadar iyi. kavgacı tipler değiliz ancak orada hepimiz gücümüzün yettiğince kendimizi savunduk ve samimi olarak söylüyorum hak ettikleri karşılığı büyük oranda aldılar. sanırım onlarda haksız olmanın verdiği korkaklık ve tedirginlik vardı.

kullandığım ilaca gelince eczanedeki kişi bunu tavsiye etti. rastgele almadım...

o zaman çalıştığın yer için sorun etme kavga her zaman olabilitesi çok yüksek bir durum ne yani şirketteki diğer çalışanlar hiç kavga etmemişler mi öle git bence

gün içerisinde adliyeye gidip geldiğim için morluktan kurtulmak istiyorum. yoksa utanacak bir durum yok elbette.

• Fondoten'le gez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

et koy, bilinçaltımda kalmış, faydalıydı galiba.

hocam şuan evde et yok sanırım.. patates getirdi kardeşim. işe yarar mı acep?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

et koy, bilinçaltımda kalmış, faydalıydı galiba.

hocam şuan evde et yok sanırım.. patates getirdi kardeşim. işe yarar mı acep?

tabi olm kilosu 30 milyon
  • üstünden bir sene geçmiş olan yazıyı okuyunca ve yorumlara çok güldüm....hiç bir toplumda bu espiri yeteneği yoktur,dayak yiyen kardeşe gelince
    gözündeki morluk madalyandır...korkaklar kaçarlar kahramanlar çarpışır...ve hayatta hiç dayak yememiş insanlar hiç seslerini yükseltmemiş olan insanlardır
    yeğen....bunuda böyle bil
  • ne yapmam lazım bunlar dışında
    edit: ekmek koydum geçti sanki biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 1 Temmuz 2013; 23:48:33 >
  • fondoten sürmüştüm, çok işe yaradı... ama teninize uygun tonda olması şart....
    ne günlerdi bea :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

ne yapmam lazım bunlar dışında
    edit: ekmek koydum geçti sanki biraz

Donmus hamburger koftesini koy. Ben oyle yapmistim parmagimdaki damar catlamisti sanki 3 parmak oldu orda. İyi geliyor sisligi ve morlugu alir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.