Şimdi Ara

KAVRAMA NOKTASINDA UĞULTU SESİ GELİYOR YARDIM!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
11.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çözümü nasıl olursa olsun sorunu çözersem buraya bilgilendirme yazacağım bunun gibi sorun yaşayanlara örnek olsun diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

5 ileri sabit volanlı fiat - gm vites kutularının kavramalarının hepsinde soğukken o uğultu km ilerledikçe başlar.
    balatanın yüzeyinin düzensiz aşınmasından kaynaklanıyor. bir miktar, balatayı yakmayacak şekilde yarım debriyaj sürüşünden sonra, balata yüzeyinin temizlenmesi sonucu sesi azaltırsınız. usta eller yaparsa daha iyi olur

İlk defa duydum. Fren diski tornalar gibi, kendi volanımızı kendimiz taşlıyoruz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

5 ileri sabit volanlı fiat - gm vites kutularının kavramalarının hepsinde soğukken o uğultu km ilerledikçe başlar.
    balatanın yüzeyinin düzensiz aşınmasından kaynaklanıyor. bir miktar, balatayı yakmayacak şekilde yarım debriyaj sürüşünden sonra, balata yüzeyinin temizlenmesi sonucu sesi azaltırsınız. usta eller yaparsa daha iyi olur

İlk defa duydum. Fren diski tornalar gibi, kendi volanımızı kendimiz taşlıyoruz yani

volantı değil balatayı traşlıyoruz.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nasıl yapmamız gerekiyor ?

Yarım debriyaj ve gaza basılı kaçıncı vites ? Rampa yer mi düz mü ? Ne bileyim bunun gibi açıklayıcı ve sonuç alıcı ayrıntılar ile deneyeyim bir ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    işe yarayıp yaramdığını deneyince buraya yazarsanız sevinirim.

• Özellikle yazacağım deyip yazmamışsınız valla çok ihtiyacım vardı şuan bu sorunun sebebini öğrenmeye 😊 4 sene geçmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolas270 kullanıcısına yanıt
    Ben araci satmistim, herhangi bir islemde yapmadim, oyle binmeye devam ettim. Satma nedenim bu değildi tabi, borcumu kapattim. Araba sattiracak sorun degil :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, konuyu tekrar canlandırma gibi olacak ama, 2013 model 102000 km de i20 1.2 benzinli aracımdan geri viteste daha bariz şekilde kavrama noktasında uğultu geliyor. sıcakken de aynı ses var. araç hareket ettikten sonra herhangi bir ses yok. sadece kalkarken kavrama noktasında yapıyor. neden olabileceği hakkında bir yorumu olan var mıdır?

• ykalpaslan Y kullanıcısına yanıt

bu zamana kadar baskı balata değişmediyse değişmesi faydalı olur 100 bin km olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.