Şimdi Ara

kawai kw-6000b mini uydu alıcısı [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu uydu alıcısı hakkında bazı sorularım olcak. Yardımcı olursanız sevinirim.
    1)kawai kw-6000b ve kawai kw-6000b GOLD olan arasındaki fark nedir.Bu linkteki normal bu linkteki gold.
    2)Bu uydu alıcısı için uydu anteni ve ya anten gerekiyor mu?
    3)full hd dandik bir marka lcd var. scart girişden takıcaz. yayın görüntüsü hd mi olucak?
    4)hangi kanalları çekicek? normal anten ile olan kanallar mı olcak yine yoksa başka kanallarda çıkıcakmı?
    5) 82 ekran lcd full hd tv dir. Biri 82 ekran ve üstü tv lerde görüntü kalitesi çok kötü demiş. gerçekden
    öylemi ? deneyen varmı.

şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chevq -- 21 Aralık 2011; 18:35:52 >

• Bu bir uydu alıcısı uyduya ve çanaga ihtiyaci vardır.bu hd uydu alıcısı değil onun için hd görüntü kanal alamazsınız farklı kanal derken uyduda olan şifresiz kanalları izlersıniz görüntü kalitesi açısından 82 ekran ve üst tv lere çok önermiyorum iş görür ama öyle ışte gold olanı altın uclu diğerine göre biraz daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Bu bir uydu alıcısı uyduya ve çanaga ihtiyaci vardır.bu hd uydu alıcısı değil onun için hd görüntü kanal alamazsınız farklı kanal derken uyduda olan şifresiz kanalları izlersıniz görüntü kalitesi açısından 82 ekran ve üst tv lere çok önermiyorum iş görür ama öyle ışte gold olanı altın uclu diğerine göre biraz daha iyi

teşekkür ederim ilgilendiğin için.
  • baff in minisi iyi diyorlar ona bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

baff in minisi iyi diyorlar ona bak istersen.

o nasıl birşey? anten gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chevq

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

baff in minisi iyi diyorlar ona bak istersen.

o nasıl birşey? anten gerekiyor mu?

arkadaşım çanak anten olmadan hiç bir uydu cihazı görüntü veremez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.