Şimdi Ara

Kawasaki ER-6N (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence mt07 ye bir bakın sıfır fiyatıda uygun tercih edilesi bir motosiklet
  • extrem_015 kullanıcısına yanıt
    Youtube da altın elbiseli adam bu iki motoru kıyaslamış. Mt07 nin artıları çok var ama daha yeni makina ve çok pahalı şimdilik.
  • redgreenblue kullanıcısına yanıt
    Bence sıfır fiyatı pahalı değil diğer motorların sıfırlarına bakın sonra konuşun ama ikinci el alacaksanız bilemem mt07 çoğu yerde övgü ile söz ediliyor ve parça bulunabilirliği vs. kawasakiden çok daha iyi ben olsam bütçemi zorlar eder bu motoru düşünürdüm.
    Bütün bu sınıf motorların sıfır ve ikinci el fiyatlarını biliyorum. 20.000tl bu tarz motor için çok para.
    Gerçekten biliyormuşsun http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-mt-07-race-blue-stoklarimizda-hemen-teslim-175860505/detay

Fiyat konusunda hepsi pahalı ona bakarsan 250 liklerde pahalı 125 lerde yapacak bişey yok.
    Motora binceksen ya paraya kıyacaksın ya biraz ucuza neidüğü belirsiz 2.el alacaksın yada ben paraya kıyamama dersen hiç bişey almayacaksın

• Mt 07 yi pazarlıkla 18.000 gibi alabirirsin motosiklet plazaları biraz bastırınca indirim yapabiliyorlar ciddiysen ara konuş.
    sen bir de absli modeline bak 23.000 - 26.000tl mt07. çok para
  • sen fren yapmayı bil illa abs li almak zorunda değilsin kawasakinin abs li si çok daha pahalı yamaha yine uygun.
    Abs önemsiz olurmu hiç. Motorda Abs benim için devrim. Zaten sıfır almak bana uzak. Kendi motorumu satın aldığım adamla servise götürdüm 40tl para verdim heryerine baktılar ona göre aldım. Bunda da aynısını yapacağım. Servis sana yazılı rapor bile veriyor.
    Önemsiz demedim aşırı gerekli bişey değil dedim fren yapmayı bil yeter,sonra abs ye güvenirsen yerlere yapışırsın oda var :D

İstediğini yap ben gerçekleri söyledim mt07 dururken kawaya bakmam bile sen istediğini yapabilirisin. Ayrıca servislere vede elindeki o kağıda fazla güvenme ne işler çevirdiğini bilmiyorsun bişey olduğu zaman bizden sonra olmuş derler hiç bi hak iddia edemessin neyse.
  • Makyajlı f modelini kullandım tb egzos vardı çok hoş cihaz tavsiye ederim ancak yamaha xj6 modelinede bir göz atmanızı öneriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kawasaki için servis ve yedek parça olarak neler söyleyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redgreenblue -- 20 Ağustos 2014; 9:39:42 >
  • Motora binen 2 tipi insan vardır:

1- ARAÇ için
    2- AMAÇ için

ARAÇ: Piyasada en çok satılanı tercih eder,ticari düşünce olduğundan, işini görsün yeter,parçalar ucuz,satması kolay ve zararsız olsun,bakımı uygun olsun kafi. ABS'e gerek yok ki, nasılsa Fren yapmayı biliyor, hemde pahalı. WİWİ kask işini görür, yeter ki polisler ceza yazmasın..

AMAÇ: Motor'a binmek, arkadaşı, sevgilisi,karısı,kızı,oğlu ile geziler yapmak,bazen tek takılmak. Dünyayı yeniden keşfetmek. Adrenalini yükseltmek.
    Bunu yapmak için,imkanları doğrultusunda,kendine yakışanı, hoşuna giden, tarzına uygun olanı bulmak,tabi önce eğitimini almak, sonra bu işten keyif almak.
    Motor kadar, taktığın kask ve giydiğin kıyafet önemlidir.

Git motorun üstüne otur, aynaya bak, olmuş mu? rahat mı? Ayakların yere tabanla basıyormu? yağ ,hava filtresi fiyatları ne kadar mış? kaç binde bakım gerekiyor muş? 0-100 km hızlanma değil, 100 km -0 kaç metrede duruyor muş?
    Motorda önemli olan DURMAK tır..yoksa her motor gider...

haydi, rastgele dostum.

• oktay33 O kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine katılıyorum. Anlatmaya çalıştıklarımın bir özetini çıkartmışsın. Fakat istanbul gibi bir yerde yaşıyorsan motoru hem araç hemde keyif için kullanmak zorundasın biraz. Nihayetinde çok varlıklı biri değilim. Sadece keyif almak için bile kullansam benim için maddi olarak sorun çıkartmayacak bir makine olsun isterim. Aldıktan sonra pişman olmamak isterim. Hali hazırda zaten aktif olarak motor kullanıyorum. Motorun bedelinin yarısından fazlası değerinde kıyafetlerim ve bu işte ustalaşmış insanlardan aldığım dersler var. Sadece motoru büyütmek istiyorum ve kawasaki markasının geçmişini merak ediyorum hepsi bu. Konu nerelerden nerelere geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redgreenblue

Hocam kawasaki için servis ve yedek parça olarak neler söyleyebilirsin...

Pahalı kardeşim kawasaki Japonların içinde en prestijli motordur,motoru yan yatırırsın biri gelir çizer aynanı kırarlar park halinde vururlar,bunlar olabilitesi çok yüksek şeyler,hiç bulaşma bence
  • 12 13 bine başka ne alacağız peki. Buna muadil olarak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.