Bi akrabam için kendilerini aramıştım. Çıkmayan kredileri çıkarabiliceklerini söylediler. Bunuda sadece emeklilere memurlara çıkarabileceklerini kefil falan gerekmez senetde imzalatmıyoruz dediler. Akrabamda emekli kendisi bi bankadan kredi çekmişti kredi çekemem diye düşündüğü için aradım kaya finansı. ama bir iki kişiyle konuşmuştum burayı aramadan önce bütün bankalar online bağlıymış birbirine hiç kimse üsülsüzlük yapamazmış. Bütün bankalar birbirnin kredi ekranını risk oranını görüyormuş. bide faturalı aylık ödemeli hatlara kredi çıkartıyorlarmış ama onu sormayı unuttum. türkcell.türk telekom,vadofene kredimi veriyor? işin açıkcası şu haberlerde çok korkuttu beni; Ankara’da kredi dolandırıcılarına operasyon: 30 gözaltı – Sözcü (sozcu.com.tr) Ankara'da, 'kredi danışmanlığı' adı altında banka kredi notu düşük kişilere, üzerlerine paravan şirketler kurup, kredi notlarını yükselterek kredi sağlayan ve karşılığında komisyon alan çeteye yönelik operasyonda, aralarında 10 banka çalışanın da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı. Sahte belgelerle kredi çektirilen çete çökertildi - Son Dakika Haberleri (trthaber.com) Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca, dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından 23 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 20'si yakalanırken diğer 3 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Mali polis, kredi danışmanlığı adı altında banka kredi notu düşük olan kişilere komisyon karşılığında 10 banka çalışanı aracılığıyla kredi çıkaran ve mağdurların üzerine paravan şirket kuran dolandırıcılık şebekesini tespit etti. bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.başımıza iş gelmesin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ameriç -- 11 Nisan 2022; 1:13:56 > |
Kaya Finans Güvenilir mi?
Kredi veren finans şirketlerinin güvenilirliği, özellikle çevrimiçi işlemlerde, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir husustur. Kaya Finans, son yıllarda adını sıkça duyduğumuz finans şirketlerinden biridir. Peki, Kaya Finans güvenilir bir şirket midir?
Kaya Finans'ın güvenilirliği hakkında bilgi edinmek için çeşitli kaynakları inceleyebilirsiniz. Tüketici yorumlarını okumak, şikayetleri araştırmak ve saygın kuruluşların değerlendirmelerini dikkate almak faydalı olacaktır.
Kaya Finans Yorumları
İnternette Kaya Finans hakkında birçok yorum bulunmaktadır. Bu yorumlar, hem olumlu hem de olumsuz deneyimleri içermektedir. Olumlu yorumlar genellikle hızlı ve kolay başvuru sürecine, uygun faiz oranlarına ve müşteri hizmetlerine odaklanırken, olumsuz yorumlar daha çok gizli ücretler, gecikme cezaları ve zorlayıcı tahsilat uygulamalarından bahsetmektedir.
Kaya Finans Şikayetleri
Kaya Finans hakkında Şikayet Var gibi platformlarda da şikayetler bulunmaktadır. Bu şikayetler, benzer sorunlara işaret etmektedir ve müşteri hizmetlerindeki eksiklikler, faiz oranlarının yanlış hesaplanması ve sözleşme ihlallerini içermektedir.
Kaya Danışmanlık Dolandırıcılığı
Kaya Finans, Kaya Danışmanlık adlı bir yan kuruluşa sahiptir. Kaya Danışmanlık hakkında dolandırıcılık iddiaları ortaya atılmıştır. Bu iddialar, aşırı faiz oranları talep edilmesi, müşterilerin kredi notlarını düşürme ve kişisel bilgilerini kötüye kullanma ile ilgilidir. Kaya Finans, Kaya Danışmanlık ile olan bağlantısını reddetmektedir.
Genel olarak, Kaya Finans hakkındaki yorumlar ve şikayetler karışıktır. Güvenilirliği konusunda kesin bir sonuca varmak için tüm bilgileri göz önünde bulundurmak önemlidir. Uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri gibi avantajlarıyla birlikte, gizli ücretler ve zorlayıcı tahsilat uygulamaları gibi potansiyel risklerin de farkında olmalısın.
Kaya Finans ile iş yapmayı düşünüyorsan, şirketin güvenilirliğini kapsamlı bir şekilde araştırmanı, sözleşmenin tüm şartlarını dikkatlice okuman ve herhangi bir şüphen varsa hukuki tavsiye almanı öneririz.