Şimdi Ara

Kaybetmek istemiyorum yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar aradığım cevabı bu forumda bulabileceğimi düşündüm.Bir senelik bir ilişkim var ve birbirimizi seviyoruz fakat bazı sorunlar mevcut sizleri sıkmadan mevzuya giriyorum.Ben bir askerim dolayısıyla sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz.Mesleğimden dolayı olucak ki biraz katı ruhlu kaba bir insanım ve bundan da fazlasıyla muzdarip kendisi.Kaba tabirle odun veya öküz denebilir.Sürekli diğer ilişkilerdeki insanların çok güzel vakit geçirdiklerini çok mutlu olduklarından bahsediyor bana.Biz ise izinden izine görüşüyoruz şuan da yıllık izne ayrıldım bu 20 günlük süre zarfında bu durumu düzeltmek istiyorum dostlar ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum uzun olduysa affola iyi geceler..

• Dostum sevgilin seni tanıdığında sen yine aynı kişiydin, şimdi senin daha farklı biri olmanı istiyor. Elbette belli oranda rol yapabilirsin, beklediği tavırları az çok sergilersin fakat bu sefer sen rahat olamazsın. Sana ait olmayan tavırlar içinde sıkılırsın, sevdiğin kadını karşına alıp konuş; ona değer verdiğini fakat bu katılığın soğuk tavırların onunla alakalı olmadığını izah et, işim yaşantım gereği böyleyim de, uzun lafın kısası dürüst ol dostum...

Belli süre rol yaparsın gün gelir o rolden sıkılırsın, sırf karşındaki kadını mutlu etmek adına kendinden taviz verme...Tabi onu doğrudan rahatsız eden ve değiştirebileceğin durumlar varsa üzerinde çalış ancak bi insan neyse o oluyor :)
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Isim gereği bu durumda olduğumu söyledim stres altında çalıştığımı söyledim fakat bu da bir yere kadar sığınma sebebi oluyor şuan izindeyim fırsat varken birşeyleri düzeltmeye çalışıcam fakat tabi ki de benliğimi değiştirmeden çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.