maalesef ki alt sınırım olan 8k'nın da gerisine düşüp kaybetmiş bulunuyorum, sağlık olsun çok çalıştık ama bu sefer başaramadık |
kaybettik | daxpc
-
-
sağlık olsun hocam ne yazmayı düşnüüyorsun çok güzel bölümler gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 16 Temmuz 2024; 9:9:53 > -
-
Sonucunu atsana, Karabük ceng geliyro mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFE1A8108 -- 16 Temmuz 2024; 9:10:36 > -
ctisciler gerçekten obsesif
-
geçmiş olsun ben de 1k yapacağım umuduyla çıktığım bu yolda 50k yaptım seneye inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağ olun hocam. koç ceng tartacağım ama tam emin değilim, onu yazmazsam muhtemelen mezuna bırakacağım
-
23k yapmışsın sanırım. Herkesin kapasitesi belli tabii, zorlamaya gerek yok. Koç yaz
-
benim kapasitemi nereden biliyorsun allah aşkına uzaklaş
-
koç yazacak para ne arar la bunda
efendi gibi %50 ctis yaz, söz okula gelince bir şey yapmicaz
-
Niye salldırıyonuz olm adama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 sene boyunca bizim bölümümüze saldırdı ve şu an kapısından bile geçemeyecek puanı aldı.
-
%50 yazar büyük ihtimalle, utancından da söyleyemez
Sadece diploma almak için %50 ctis yazan bir arkadaşım var, çocuk her şeyi iyi seviyede biliyor bir iki şirkette de tecrübesi var. Sende onun gibi olabilirsin bak, %50 yaz bilkente gel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFE1A8108 -- 16 Temmuz 2024; 9:16:51 > -
senin bölümün hala kötü, benim sınav sonucum bunu değiştirmiyor
-
puhahahahahaha
-
Yine de yüksek ihtimalle sizinkinden iyi bir bölüme gidecek ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizimkinden iyisine gitmesi için ilk 1000'e girmesi lazımdı
-
yılın tespiti
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
senin bölümün hala kötü, benim sınav sonucum bunu değiştirmiyor |
ctisciler gerçekten obsesif |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X