Şimdi Ara

Kaybina en çok üzüldüğünüz hayvanınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ördeğim Şirin havasızlıktan boğuldu çok ağladım ondan daha fazla sevdiğim bir tek kardeşim ve annem vardı. Babamdan bile daha çok severdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 21 Haziran 2014; 17:45:33 >
  • Civcivlerim, iki tane vardı ikisini de çok severdim 1.5 ay besledim sonra büyüdüler teyzemlerin bahçesine götürdük, orada köpek boğmuş Daha sonra 4 yıl muhabbet kuşu besledim o da öldü ama civcivlerime daha çok üzülmüştüm daha kısa süre beraber olmama rağmen
  • 99 depreminde kuşumuzu balkona tavana asmıştık o gece dışarda yattık sabah eve gelince gördükkü kuşu kedi kapmış
  • Bu arada yazmayı unutmuşum. Daha 6.sınıftayken bakabileceğimi sanarak üç tane yavru sayılabilecek muhabbet kuşunun ölümüne sebep olmuştum Biri ishalden ikisi kabızdan ölmüştü. Biri bakamayıp bana veren küçük yeğenimindi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhabbet kusum.

• Kuşum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Kuşum, eski kız arkadaşımdan ayrıldığımda evin anahtarını geri almayı unutmuşum, ben uyurken kafasını kesti.
    Yapabileceğimiz hiçbir şey yoktu tuttu attı camdan...

Şaka dimi hocam.

Öyle bir şey olsa kafasını duvarlara vururum.

Dostumdu o benim, sırf onu öpebileyim diye nelere katlandığımı bilseniz bu soruyu sormazdınız bile...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.