Şimdi Ara

Kaybolan Telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu pazartesi telefonum cebimden düşmüş aramalara cevap vermiyor. Ya etraf kar olduğundan telefona su kaçtı yada biri telefonumu alıp hattımı çıkardı. Nerden biliyorum diyecekseniz telefonun kapağının düşüpte açılması neredeyse imkansız. Elimle bile zor açıyorum kapağı. Ben az önce android marketten telefona bişey indirdim. Hesabım/Siparişler başlıkları altında indirdiğim uygulamalar var ve az önce indirdiğim uygulamanın yanında Tamamlandı yazıyor. Sizce bu telefonumun başka biri tarafından alındığınımı gösteriyor? Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Kaybolan derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

Kaybolan derken?

Nasıl kaybolan derken? Bildiğin kaybettim telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deprem?Varmı Problem?

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cartman

Kaybolan derken?

Nasıl kaybolan derken? Bildiğin kaybettim telefonu?

Anladım Imei numarasından felan bulunur sanırım?
  • Yanlış mı okuyorum diye tekrar okudum ama kafa karıştırıcı bir ifade şekli ile yazılmış bir yazı bu yazdığın yazı.

1. Düşürdüğün telefon ile daha sonradan uygulamalar kurduğun telefon aynı mı anlamadım
    2. Düşürüp daha sonra bulup aldıysan birinin telefonunu alıp içinden hattını almış olabileceği gibi bir ifade söylemişsin ki hattını alıp almadığını net olarak telefonu kullanırken anlarsın şayet anlamıyorsan bu garip bir vaka olarak tarihe geçer.

Telefonunu başka biri almış uygulama kurduğun telefon nasıl sende oluyor. Cidden kafa karıştırıcı bir cümle. Daha derli toplu yazsan iyi olacak.
  • Bir de kaybolan telefona nasıl marketten uygulama indirmeye çalışıyorsun anlamadım.
  • Android marketten uygulamayı yükle dediğiniz zaman telefonda internet bağlantısı varsa uygulama direk telefona iniyor. Bende denedim indirme tamamlandı dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Android marketten uygulamayı yükle dediğiniz zaman telefonda internet bağlantısı varsa uygulama direk telefona iniyor. Bende denedim indirme tamamlandı dedi

Yapacagin en iyi sey faturanla birlikte emniyete gitmen ben caldirdigimda imei numarasinin yaninda fatura veya garanti belgesini istemislerdi sanirm senin oldugunu kanitlaman icin. Umarim en yakin zamanda telefonuna kavusursun
  • quote:

Android marketten uygulamayı yükle dediğiniz zaman telefonda internet bağlantısı varsa uygulama direk telefona iniyor. Bende denedim indirme tamamlandı dedi

Sanırım anlatamadım.

Yanında olmayan kaybolan telefona nasıl yazılım yükledin diye sordum. Sebebi de telefon pazartesi düştü ve biri almış demişsin devamında ise telefona bugün marketten yazılım yüklemeye çalıştım demişsin. Telefonu biri aldıysan nasıl bu gün dosya kuruyorsun. Bu biraz kafa karıştırıyor.

Yani demek istediğim telefonun şu an elindeyse telefonunu biri almamıştır başka bir sorunu vardır demek istiyorum.
  • hocam arkadaş bilgisayar üzerindeki marketten bahsediyor yani elinde telefon oldugu falan yok... telefonu google hesabına bagladıgında internet üzerindeki marketten dosyayı indir dediginde direk telefona yükler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

hocam arkadaş bilgisayar üzerindeki marketten bahsediyor yani elinde telefon oldugu falan yok... telefonu google hesabına bagladıgında internet üzerindeki marketten dosyayı indir dediginde direk telefona yükler...

Anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

hocam arkadaş bilgisayar üzerindeki marketten bahsediyor yani elinde telefon oldugu falan yok... telefonu google hesabına bagladıgında internet üzerindeki marketten dosyayı indir dediginde direk telefona yükler...

Anladım.

Sonunda anladı beyler !

• Marketten yükle deyince yüklenmese bile tamamlandı diyor
  • geçmiş olsun varmı gelişme son durum nedir?
  • telefona latitude u kurduysan faceten arkadaş oldugun birinin telefonuyla cihazın nerede oldugunu görebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

telefona latitude u kurduysan faceten arkadaş oldugun birinin telefonuyla cihazın nerede oldugunu görebilirsin..

mantıklı
  • eger bunu wifi ve internet olmaksinizn yapabiliyorsa helal olsun diyecegim...
  • Allah kimsenin başına getirtmesin.Duyması bile fena oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.