Şimdi Ara

Kaydımı yeni okula aldırdım yardım! (SS geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 yıldır özel okuldayım inan bana çok zor arkadas yaparsın. 11 yıldır arkadasım diyip güvenebileceğim 1-2 insan çıktı hala onlarla takılıyorum birtek.
    Özel okulun özelliklerini sayayım:
    1- Herkes de nerden geldiği bilinmeyen bir hava olur
    2- İnsanlarda zenginlik ön plandadır [iphone lar , ps4 ler , 700 dolarlık montlar vs]
    3- Not konusunda rahat ol eğer dersi bozmayan biriysen sözlün +90 ödevleri vs yapmazsan +80

Ha iyi yanları var mı var.. Özel okullar bahçe,sınıf,eğitim malzemesi vs bakımından kaliteli oluyor.. Ama dediğim gibi amacın ders çalışmaksa git onun dısında arkadas ortamına girmeni önermem

Tabi her okul böyle olmaz ben izmirde oturuyorum

Edit: arkadas ortamına girme derken kimseyle konusma demiyorum. Kafa dengin birkaç kişi mutlaka bulursan onlarla takılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hm Ok -- 9 Şubat 2014; 11:56:38 >

• Yapan yapsın boşver zaten.onlarla arkadaş olmayarak sen karlı olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin38

Evet arkadaslar önce diyarbakırda yaşıyordum ama tayin sebebiyle kayseriye geldik bu yüzden yeni okula geçtim Bahçeşehir Anadolu Lisesine geçtim öncedende özel okul deneyimim var ama biraz tedirginim Diyarbakır ön yargısıyla yaklasırlarmı :( hemen cevre yapabilirmiyim

Özelliklerim:
    Hafif sarışın kahverengi gözliyim
    Boyum uzun hafif kilom var
    Gitar çalıyorum hem elektro hem normal
    Baskette fena sayılmam
    Esprili ve pozitif biriyim
    Gamzem var :)
    Lise 1 e gidiyorum bana öneri yazın ne yapmam lazım :(
     Kaydımı yeni okula aldırdım yardım! (SS geldi) Kaydımı yeni okula aldırdım yardım! (SS geldi)
     Kaydımı yeni okula aldırdım yardım! (SS geldi) Kaydımı yeni okula aldırdım yardım! (SS geldi)

koruma kalkanı

• Hani Allah'a çok şükür maddi yönde bir eksikligim yok ama bende sevmem para ile artistlik yapanı haklısın bende son sene devlette okudum ordaki kardeslik ayrı ama mecburen egitim kalitesi şartları falan iyi

• Ooo heval gelmis hosgelmisin.Kayseri'de rahat dur molotof falan atma haaa

• Kimse ön yargıyla yaklaşmaz raad ol
    tipte de sorun yok

• Bahçeşehir kolejine gitmedim ama uğur dershanesine gittim ve gelenlerin çoğu kolejdendi valla geneli iyi çocuklardı ve kızlar off o kızlar çok fena şimdiden hayırlı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBrain

Bahçeşehir kolejine gitmedim ama uğur dershanesine gittim ve gelenlerin çoğu kolejdendi valla geneli iyi çocuklardı ve kızlar off o kızlar çok fena şimdiden hayırlı olsun :D

Haha kızlar işin bonusu

• La gidom ben ya
  • çok tatlısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

La gidom ben ya

Noldu kardeş?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

La gidom ben ya

Noldu kardeş?

Bir şey yok tatlım. Abulu gubulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

çok tatlısın

Teşekkür ederim

• Yakışıklı değilsin ama tipinde sorun yok, dostum bende açık kumralım senin gibi, bu saça sarı deme rica ediyorum, komik olursun çünkü bu rengin adı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Yakışıklı değilsin ama tipinde sorun yok, dostum bende açık kumralım senin gibi, bu saça sarı deme rica ediyorum, komik olursun çünkü bu rengin adı var.

Adamım zaten yakısıklıyım demedim tatlı diyenler var cevremde ama sacım direk sarıda demedim hafif sarısınım dedim bu sacın renginin adı neymiş?

• diyarbakırlıyım dediğin an hedşat atarlar

• tipe bak cay demle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Yakışıklı değilsin ama tipinde sorun yok, dostum bende açık kumralım senin gibi, bu saça sarı deme rica ediyorum, komik olursun çünkü bu rengin adı var.

Adamım zaten yakısıklıyım demedim tatlı diyenler var cevremde ama sacım direk sarıda demedim hafif sarısınım dedim bu sacın renginin adı neymiş?

Ben abin olarak yorum yaptım, ssi görünce klasik tipim nasıl konusu sandım, tatlı çocuksun.
    Saçın da kumral, sarı değil.
    Belkide kullandığın filtrelerden dolayı koyu çıkıyordur neyse okulunda başarılar.

• Diyarbakırlı diilim Ürgüplüyüm kayseriye yakın Nevşehir falan sadece orda yasadım diksiyonumda falan sorun yok sonuna kadar Atatürk'çüyüm bu meseleler yüzünden cok kavga ettim orda

• Gamzeni cikarmak icin boyle kasma kendini fotograd cekilirken. Yanagindaki kilcal damarlari parcalarsan saka yapmiyorum endozgomik reflesiyondan gecici yuz felci gecirebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.