Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. 2 ün önce s.erikson w810i telefonumu kaybettim. Bulan kişi telefonu kapatmış. Hattımı iptal ettirdim.
İmei numarasını bir yere not almamıştım, cihazın ambalajını da atmıştım. Sadece şarj aleti kaldı.
Telefonumun imei numarasını nereden öğrenebilirim? Bilen varsa çok acil cevapyazıversin. Teşekkürler...
Operatörünü arayıp durumu anlattığında sana hattında son kullandığın cihazın IMEI numarasını verebilirler, gerekirse savcılığı da devreye sokabilirsin.
Cihazın sahibi olduğunu ıspatlamak adına aldığın yerden yeniden fatura çıkarttırman da gerekebilir, ki kimi yerler faturanın üzerine IMEI'yi işledikleri için bu da bir çözüm olabilir.
Avea'yı arayıp imei numarasını öğrendim. Şimdi nereye başvurmam gerekiyor?
Resmi bir dilekçe ile savcılığa.
Tamam. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Rica ederim
kardeşim ustune 1 bardak su iç 3 aydır savcılık benım telefonumu bulamadı daha sen yinede başvur başarılar sana...
kardeşim ustune 1 bardak su iç 3 aydır savcılık benım telefonumu bulamadı daha sen yinede başvur başarılar sana...
Mesajınızı yeni farkettim. Bulan kişiden 1 hafta sonra aldım telefonumu. 20 TL kilit kırdırma parası vermiş. Eleman askere gidecekmiş. 50 TL verdim, üstü kalsın dedim. Eleman iyi birine benziyordu ama imeiden buldurabileceğimden de çekinmiş olabilir... Neyse aldım telefonu ama herhalde sabaha kadar yağmur yediğinden batarya çok geç dolup erken boşalmaya başladı...
3 gün önce bende w810i mi çaldırdım..
savcılığa dilekçe verdim, dilekçede de imei numaramı belirttim..Bakalım ne olacak. Arkadaşımın da çalınmıtı 3 ay sonra bulunmuş..
Şimdie telefon bakıyorum ama w810i gibi bir efsaneden snra o fiyatta hiçbir telefon beni kesmez.. w810i de hiçbir telefoncuda yok şu an..
w810i ayarında önerebileceğiniz bir telefon var mı ? Kulaklık ses kalitesi ve aoutofokus önemli benim için..
quote:
Orjinalden alıntı: soho
savcılığa dilekçe verdim, dilekçede de imei numaramı belirttim..Bakalım ne olacak. Arkadaşımın da çalınmıtı 3 ay sonra bulunmuş..
Şimdie telefon bakıyorum ama w810i gibi bir efsaneden snra o fiyatta hiçbir telefon beni kesmez.. w810i de hiçbir telefoncuda yok şu an..
w810i ayarında önerebileceğiniz bir telefon var mı ? Kulaklık ses kalitesi ve aoutofokus önemli benim için..
c902 :) Biraz pahalı ama kullanıyorum memnunum şu an..
quote:
Orjinalden alıntı: soho
Gelirse w902 (çok uçuk oldu )
quote:
Orjinalden alıntı: yldrm1912
Benim K700im 2.5 senedir kayıp . Artık bulunsa da bir işe yaramaz.Savcılık da bişey yapamadı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme