< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (24. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
slay the princess türkçe yama var mı?
-
Ana oyun bedava olarak var ana oyun + dlc Türkçe olarak anonymousta var o da ücretli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinnerclown DLC'leri çevirdi ama şu an erken erişimde.
-
Evet bağış yoluyla temin ediliyor. Çeviri nin kalitesini görmediğim için bağış yapmak istemiyorum. Makine ceviride olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamun aleyküm. Bu grim dawn güncelleme mi geldi TR yamayı görmüyor artık bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16 sında güncelleme aldı.
-
Bide Yarım kalmış veya kimsenin sahiplenip devam ettirmediği yamalar var. Bunları bu bölüme mi yazalım yoksa ayrı konu mu acarsınız .
Mesela ;
The Darkside Detective sadece ilk bölümü Türkçe leştirilmiş point and click tarzında bir oyundu. 2018 den beri bitirilmeyi bekliyor ...
Yarı kalan çevirinin linkini ekledim :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 19 Kasım 2023; 3:49:38 >
-
Yamaları zaten makine çeviri birde utanmadan o çevirilere para mı istiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken erişim diye bir şey çıkardılar minimum 3$ veren destekçi üyeler yamalara erken erişiyor 3-5 aya da herkese açılıyor yamalar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ac valhalla veya ac odyssey yaması çalışıyormu?
Harvester oyununa Türkçe yama yapabilirsiniz
AC Odyssey yaması çalışıyor. En azından ana oyun için sorun görmedim denediğimde.
Ac valhallayı denemişmiydin?
çalışmıyor
not: orijinal oyun
-
Şu mesajdaki arkadaş Valhalla yaması çalışıyor demişti, yöntemini bi deneyin isterseniz. Makine Çeviri'deki yama Animus'a ait deniyordu, olmazsa oradan kurun.
-
Bir ara her yerde Fading Afternoon Türkçe yaması vardı ama hiç bir yerde göremiyorum şuan. Elinde olan varsa bana link atabilir mi ?
-
Football manager 2008 turkpostal %100 yaması arşivinde olan var mı? Hiçbir yerde bulamıyorum bu yamayı.
Şunu dene bi pc de kıyıda köşede kalmış fm türkçe diye klasör açmışım ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum. V1, v16, v18 vardı 18 i attım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X