Şimdi Ara

Kayıt Dondurma ve Harç Parası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir üniversite de mühendislik okuyorum 2.sınıfım fakat derslerim kötü olduğu için ve bu okulun da biteceğini düşünmediğim için bu okulu dondurup YGSye hazırlanıp TM bölümleri tercih etmek istiyorum, sayısal derslerden gına geldi bütün baba derslerden kaldım bu dönem. Eğer okulu dondurursam harcın 2.taksidini ödemek zorunda mıyım? Harçta az buz bir şey değil ki İ.Ö. olduğum için 760 TL bir taksidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albay92

Merhaba arkadaşlar,

Ben bir üniversite de mühendislik okuyorum 2.sınıfım fakat derslerim kötü olduğu için ve bu okulun da biteceğini düşünmediğim için bu okulu dondurup YGSye hazırlanıp TM bölümleri tercih etmek istiyorum, sayısal derslerden gına geldi bütün baba derslerden kaldım bu dönem. Eğer okulu dondurursam harcın 2.taksidini ödemek zorunda mıyım? Harçta az buz bir şey değil ki İ.Ö. olduğum için 760 TL bir taksidi.

Ödemezsin arkadaşım.Ama dondurma işlemi dönemlik mi oluyor senelik mi orasnı bilmiyorum.Eğer senelikse ödersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

quote:

Orijinalden alıntı: Albay92

Merhaba arkadaşlar,

Ödemezsin arkadaşım.Ama dondurma işlemi dönemlik mi oluyor senelik mi orasnı bilmiyorum.Eğer senelikse ödersin.

Ben de odeniyor diye biliyorum ama :s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Aylık bordro ve kredi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.