Şimdi Ara

kayit.ExecyteNonQuery() Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Localhostta herhangi bir hata vermeyen veritabanına duyuru ekleme sayfasını servera gönderdikten sonra aşağıdaki hata kodunu alıyorum.Çözüm için yardımcı olun lütfen. Host şirketimle görüştüm klasör ve vertabanı dosyasına erişim haklarının olduğunu bunun aktif bir sorgulama varken tekrar sorguya girdiiği için hata verdiğini söylediler. Ama ben çözemedim. Asp de yeniyim yardımlarınızı bekliyorum....

Hata Sonrası sayfa;

Server Error in '/' Application.

Operation must use an updateable query.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.OleDb.OleDbException: Operation must use an updateable query.

Source Error:

Line 21: kayit.Parameters.Add("kadi", TextBox1.Text.ToString());
    Line 22: kayit.Parameters.Add("sifre", TextBox2.Text.ToString());
    Line 23: kayit.ExecuteNonQuery();
    Line 24: baglanti.Close();
    Line 25: Response.Redirect("yonetici.aspx");

Source File: Line: 23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidare -- 14 Temmuz 2015; 15:18:24 >

• if(baglanti.State!=ConnectionState.Open) baglanti.Open(); diyerek baglantı açık deilse aç diyerek bi dene
  • Hosting hizmeti aldığınız yerden izinlerin tam alınması gerekiyor.. İzin Hatası bu...
  • Porala_18 Hocam if(baglanti.State!=ConnectionState.Open) baglanti.Open(); kodunuda ekleyerek denedim yine aynı hata..
    kızılelma19 host firmasıyla görüştüm kesinlikle izinlerin tam olarak verildiğini yazılımımdan kaynaklanan bir hata olduğunu söylediler... Filezilla üzerinden de izinlere baktığımda sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web archive hatası
    geçen yıl açıldı
    php form into hatası
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.