Şimdi Ara

Kayıt Yenileme Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var ve öğrenci işlerine ulaşamıyorum. Geçen sene üniversiteye kayıt oldum fakat bi sorundan acil dönmem gerekti kayıtta donduramadım ve devamsızlıktan kaldım olarak gözüküyorum. Şimdi tekrar kayıt yenileme yapmam gerekiyormuş. Üniversitenin sitesine baktım kayıt yenileme hakkında harç parası ve ders kaydı yapmanız gerekiyor diyor. Ben hazırlık olduğum için ne ders kaydım var ne de harç param. Şimdi benim kayıt yenileme yapmam gerekiyormu yapacaksam nasıl yapacağım ve hangi birime gideceğim? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim ayın 1'inde kaydım var ve şehir uzak ona göre gideceğim.

• Banada aynı sorunun cevabı lazım. kaydım donuk ama nasıl kayıt yenilenecek bilmiyorum okul zaten telefonları açmıyor veya paso meşgul ıspartayada kyk açıklanmadan gitmek saçma geliyor..
    Gidip gitmemek arasında kararsızım. kyk'ya bağlı yurt çıkarsa giderim çıkmassa öbür sene tekrar şansımı denerim diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Banada aynı sorunun cevabı lazım. kaydım donuk ama nasıl kayıt yenilenecek bilmiyorum okul zaten telefonları açmıyor veya paso meşgul ıspartayada kyk açıklanmadan gitmek saçma geliyor..
    Gidip gitmemek arasında kararsızım. kyk'ya bağlı yurt çıkarsa giderim çıkmassa öbür sene tekrar şansımı denerim diye düşünüyorum..

Yurt sonuçları açıklanmış sanırım girip bakabilirsin. Benim kaydım donukta değil direk bıraktım devamsızlıktan kaldım gözüküyorum ama yenileme yapmam gerekiyor mu onu bilmiyorum senin kesin yenilemen lazım ama tahminimce
  • Konu hakkında bilgim yok. Up çekmiş olayım.
    Öğrenci işlerine ulaşabilirseniz(!) onlara sorun.
  • Ogrendim.
    Kayit yenileme ve kayit dondurma isleri ayin 8. de sdu icin basliyormus. sonra ders secimi yapip basliyormusuz 1 siniftan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.