Şimdi Ara

kayıtdışı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var tel kacak cıktı(6680) 48 saat içinde iptal edilecek diyor
    nasıl kaydettırebilirim telefonun ırakta alındığına dair fatura vardır .yardımlarınız için simdiden tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi654 -- 28 Temmuz 2006; 9:41:31 >

• Faturan var mı ?
  • Ulastirma bakanligindan inceleme sureci bitene kadar kacak telefonlarin kapanisinin durduruldugu aciklanmisti.. Gun gecmiyorki goruyorum bir cok cep telefonu kapaniyor bu nasil istir !!! Aciklama Klonlu Cep telefonlari icindi Fakat 2 gundur klonlu telefonlarinda kapandigina sahit oldum

Bu arada TElefonu kapanan arkadas burokrasiyle isin zor oncelikle Allah yardim etsin. Telefonu iraktan getiren kisi pasaportu ve telefonun faturasiyla birlikte gumruge goturup telefonu ibraz edecek ordan aldigi evraklar ile tk a basvuracak acilir telefonun... Kabacasi bu sekilde.. 300 eur alti veya ustu tutarlarda evraklar degisiyor tabi ..
  • fatura (arkası gümrük onaylı olmalı ) + pasaport giriş çıkış tarihini gösteren fotokopi + dilekçe ile kapandan turkcell veye benzerine oparatore kapanmışsa telekomikasyon kuruma müracat . Fatura arapcaysa türkçeye çevrilmeli .
  • Bazı 2.el cep telefonu satan kişiler bunu halledebiliyorlar mesela bizim bi arkadaş 2.el siemens c65 almıştı 1-2 ay önce telefon kaçak çıktı ve bizde telefonun garantisi olduğu için aldığımız yere götürdük oranın teknik servisine verdik 3-4 gün içinde telefonun seri numarasını deiştirip bu işi hallettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocabiyik222 -- 28 Temmuz 2006; 10:00:10 >
  • kardesimlerım yardımınız için cok tesekkur ederım baska turlu halletme imkanımız varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi654 -- 28 Temmuz 2006; 10:01:33 >
  • Evet tek yol seri nosunu değiştirmek bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocabiyik222 -- 28 Temmuz 2006; 10:02:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone İMEİ kaydı !Yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pekı kardes bu serı noyu nasıl halledıcez ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi654

pekı kardes bu serı noyu nasıl halledıcez ,

Bizim burda halleden var (Adanada). diyorum ya 2.el telefoncular yapar bu işleri onların teknik servisleri olur orada hallediyorlar.Ama ne kadar para alırlar bilemem biz garantisi olduğu için beleş yaptırdık.Şimdi full çekiyor telefon
  • yardımlarınız için tyesekkur ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.