Uniye göre değişiyor takmayın kafaya |
KAYITLAR BAŞLADI (4. sayfa)
-
-
okulu aradım açmıyorlar da. bazılarında pasif bazılarında aktif diyor
-
Bende pasif yazmıştı. İlk defa bu konuda aktif yazdığını gördüm. Okul başlayınca aktif oluyor normalde
-
-
bu arada siz de mi tıpçıysınız ? tıpçılar için sağlık belgesi istiyorlar diyorlar youtube yorumlarında böyle bir şey var mı acaba ?
-
benden istemediler. Sizin okul neydi ben araştırayım
-
Güzel
-
kafkas tıp
-
Arkadasim da ayni universitede ona da gelmemis sms veya mail. Bir sıkıntı olacagini pek sanmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversiteniz sağlık raporu istenen bölümlerin e-devlet kaydını açmıyormuş zaten. Sağlık raporu istenen bölümler de havacılık ceza infaz vs
Bu sayfadaki tüm belgeleri de okuyun iyice
www.kafkas.edu.tr2024 YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT DUYURUSUhttps://www.kafkas.edu.tr/kau/tr/duyuru2/2024-YKS-iLE-uNiVERSiTEMiZE-YERLEsEN-ogRENCiLER-iciN-KAYiT-DUYURUSU-23442Alıntı
metni:Elektronik kayda, Üniversitemizin özel yetenek programları ile sağlık raporu vb. belgeler istenen programları dahil edilmemiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 19 Ağustos 2024; 14:8:9 >
-
Sabah 9:30 gibi kayıt yaptım ve kayıt belgesini aldım. İşlem bir kaç dakika gibi kısa sürede sorunsuz halloldu.
-
çok çok sağ ol.
-
SBÜ Tıp istemedi.
-
çok sağ olun peki sizde de pasif öğrenci mi gösteriyor yoksa aktif öğrenci mi ? öğrenci işlerine soracaktım ama açmıyorlar maalesef.
-
Edevlet Pdf dosyasında kaydımızın yapıldığı yazıyor. Aktif ya da pasif durumuna bakmadım. Kayıt sonrası üniversitenin "2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) İle Üniversitemizi Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!.." sayfasında yazanları inceleyerek öğrenci numarasını öğrendim, öğrenci bilgi sisteminin giriş şifresi oluşturdum.
-
-
Şimdi yeniden baktım ve şu yazıyor "Ders kaydı yapmayan öğrenci pasif öğrenci olarak görünür. Ancak ders kaydı yapılarak aktif öğrenci olunur.", "Ders kaydınız kesinleştikten 24 saat sonra e-Devlet üzerinden Öğrenci Belgenizi alabilirsiniz."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 19 Ağustos 2024; 14:39:28 > -
hmm çok sağ olun.
-
tıp öğrencisiyseniz pasif öğrenci yazması normal, bende de o şekilde yazkyor. ders kayıtları olunca düzelecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok çok sağ ol geri dönüş için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X