Şimdi Ara

KAYITLAR BAŞLADI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Uniye göre değişiyor takmayın kafaya

• M540 kullanıcısına yanıt

okulu aradım açmıyorlar da. bazılarında pasif bazılarında aktif diyor

Bende pasif yazmıştı. İlk defa bu konuda aktif yazdığını gördüm. Okul başlayınca aktif oluyor normalde

KAYITLAR BAŞLADI kayıt yaptım 3 dk sonra düştü belge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vito scotti -- 19 Ağustos 2024; 13:58:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu arada siz de mi tıpçıysınız ? tıpçılar için sağlık belgesi istiyorlar diyorlar youtube yorumlarında böyle bir şey var mı acaba ?

benden istemediler. Sizin okul neydi ben araştırayım

• vito scotti V kullanıcısına yanıt

GüzelKAYITLAR BAŞLADI 

kafkas tıp

• vito scotti V kullanıcısına yanıt

Arkadasim da ayni universitede ona da gelmemis sms veya mail. Bir sıkıntı olacagini pek sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üniversiteniz sağlık raporu istenen bölümlerin e-devlet kaydını açmıyormuş zaten. Sağlık raporu istenen bölümler de havacılık ceza infaz vs

Bu sayfadaki tüm belgeleri de okuyun iyice

KAYITLAR BAŞLADIwww.kafkas.edu.tr
    2024 YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT DUYURUSU
    https://www.kafkas.edu.tr/kau/tr/duyuru2/2024-YKS-iLE-uNiVERSiTEMiZE-YERLEsEN-ogRENCiLER-iciN-KAYiT-DUYURUSU-23442

Alıntı

metni:
    Elektronik kayda, Üniversitemizin özel yetenek programları ile sağlık raporu vb. belgeler istenen programları dahil edilmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 19 Ağustos 2024; 14:8:9 >

• Sabah 9:30 gibi kayıt yaptım ve kayıt belgesini aldım. İşlem bir kaç dakika gibi kısa sürede sorunsuz halloldu.

çok çok sağ ol.

SBÜ Tıp istemedi.

• _yusufaydin_ kullanıcısına yanıt

çok sağ olun peki sizde de pasif öğrenci mi gösteriyor yoksa aktif öğrenci mi ? öğrenci işlerine soracaktım ama açmıyorlar maalesef.

• Edevlet Pdf dosyasında kaydımızın yapıldığı yazıyor. Aktif ya da pasif durumuna bakmadım. Kayıt sonrası üniversitenin "2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) İle Üniversitemizi Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!.." sayfasında yazanları inceleyerek öğrenci numarasını öğrendim, öğrenci bilgi sisteminin giriş şifresi oluşturdum.

KAYITLAR BAŞLADI 

Şimdi yeniden baktım ve şu yazıyor "Ders kaydı yapmayan öğrenci pasif öğrenci olarak görünür. Ancak ders kaydı yapılarak aktif öğrenci olunur.", "Ders kaydınız kesinleştikten 24 saat sonra e-Devlet üzerinden Öğrenci Belgenizi alabilirsiniz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 19 Ağustos 2024; 14:39:28 >

hmm çok sağ olun.

tıp öğrencisiyseniz pasif öğrenci yazması normal, bende de o şekilde yazkyor. ders kayıtları olunca düzelecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt

çok çok sağ ol geri dönüş için KAYITLAR BAŞLADI 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.