Şimdi Ara

Kayıtlı iphone 2G kapandı [çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal Update yapın ve Blackra1n ile Jailbreak yapın, Cydia yükleyin Beyouriphone sourcesini ekleyip AppSync OS 3.1'i yükleyin herşeyiniz eskisi gibi çalışır
  • Yalnız cracked apps kullanmıyorum. Hepsi orjinal. Yine de işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

http://downloads.ih8sn0w.com/iH8sn0w-iREB-V3.1.2-For-Windows-English.zip

ireb ile custom firmware yüklemeyi dene istersen. bu program o hataları kaldırıyor.

bunu denedin mi?
  • Onu da denedim :( Olmuyor :(
  • Çalışmayan programlarımı da çalıştırmayı başardım. Tüm işlemleri yaptıktan sonra itunes'u açınca yeni telefon mu yoksa eskiden backup mı diye soruyordu. Ben hep orada programlar bu telefona kayıtlı diye eskisinden backup diyordum. Hatam oradaymış. New phone seçeneğini seçinçe herşey çalışıyor :)
  • altu hocam merhabalar arkaşla aynı sorun bende de mevcuut ama bende bi fark war hatta gözükmüo restore ettim blackra1n yükledim sorun aynı devam ediyo :S yardımcı olabilrimisiniz ??
  • quote:

operatörden sinyal alabildiğin için sadece blackra1n yapman yeterli olacak, yani menüye erişebileceksin.

www.blackra1n.com bunu kur make it ra1n yap bu kadar.

edit : cihaz formatlanmaz merak etme. restore falan da yapma sadece blackra1n ile telefonu kullanılabilir hale getirebilirsin.

3.1.3 için de çalışır mı bu? Acil yardım lütfen :)

• @nakoo11, G-broker

http://forum.donanimhaber.com/m_35613418/tm.htm

Arkadaşlar bu konuda redsn0w var, artık onu kullanıyoruz.
  • arkadaşlar bende nerdeyse aynı sorun var benim cıhazda 1hafta öncesine kadar pasaport kayıtlıydı 1hafta önce kayıtsız hale geldi simi görüyor servis yok yazıyor ne yapmamız2g 8gb 3.2.1 yüklü versiyon arkadaşlar yukarda yazılanları denedim olmadı fake imeimi yapacagız buna onuda başka forumlardan baktım doengred falan yapmak lazımmış onuda denedim ıtunes7 sürmü ile am görmüyor 7de cıhazı ıtunes 8.2 istiyor restore etemek icin dfu mod da denedim olamdı ban yardım debilecek biris yokmu istanbulda ücrat karşılıgındada olsa haledebilecek biris lütfen varmı
  • aLtuu hocam 2g 8gb kullanıyorum telefon abd menşeili AT&T nin ürünü pasaport kaydı var.bana jail break ve unlock işlemi yapılmış şekilde geldi.fakat bir hafta kdr önce şarjın az gitmesi ve telefonun yavaş birazda sorunlu çalışması sebebiyle fabrika ayarlarına geri döndürdüm.(içeriği olduğu gibi sildim sanırsam) bunun üzerine restore işlemi yaptım itunes aracılığla 12.02.2010 tarihinde orjinal firmware yükledim(sürümünü bilmiyorum malesef) şu anda benden AT&T ye kayıt yaptırmamı istiyor.redsnow 0.9.2 ile unlock yapmaya çalıştım ama 3.9 ve 4.6 bootloader istedi benden bazı sitelerde buldum indirdi ama inen dosyaların formatı .bin sanırım image dosyası oluyor bu.ne iso nede daemon tools ile açamadım dosya içeriklerini "dosya değiştirilmiş açmak için tekrar kaydedin" uyarısı veriyor içeriklerini çıkarmak istedğimde.ayrıca jail break yaptım blackra1n programı ile sıralama olarak doğrumu yaptım yanlışmı yaptım bilmiyorum.önce unlock mı jailbreak mi yoksa farketmezmi?bootloader dosyalarına sahip olan bi arkadaş paylaşabilirmi? .bin formatsız olsun mümkünse çünkü o formatlı dosya bende var ve içeriğini göremiyorum.ayrıca 3.9 mu kullanmam lazım yoksa 4.6 mı aradaki fark nedir? Dfu mod shift + restore ne demek ve nasıl yapılıyor bunlardanda bi haberim birileri açıklarsa sevinirim. telefon şu anda avea servisini buluyor çakim gücü full ama ekranda itunes işareti ve altında usb kablo işareti var tam olarak ne yapmam gerek çok soru sordum biraz başınız ağrıtıyorum ama kusura bakmayın şimdiden çok teşekkürler.

• durum olarak sayfa başında guyratleenin mesajında resimli belirttiği gibi bende aynı yerdeyim tek farkımız sorgulamada

Durum
    01************* IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak: Yolcu beraberi kaydedilen IMEI
    Sorgulama Tarihi: 13.02.2010

IMEI numarası kayıtlı olup, herhangi bir işlem yapmanız gerekmemektedir.

*pardon yeni gördüm aslında bi farkımız yokmuş.klonlanmış faturalı olmadığı için numara telefon eşleşmesinde sonuç bulunamıyor gayet doğal o sorgulamayı telefonu sadece bi numara için açık olanlar kullanıyor ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalbert -- 13 Şubat 2010; 12:31:48 >
  • ohh be şükür yaptım sonunda redsnowla meğer dosyaları .bin olarak istiyormuş ve 3.9 ve 4.6 dosyalarını ikisini birden browse yapmak gerekiyormuş aptal gibi uğraştım 2 saat .bin dosyasını açacam diye telefon bide şu restore tuş kombinasyonuna gıcık oldum ona bas bunu bırak yok 1sn geç bastın sinir bozucu.sitede bilgilerini paylaşan arkadaşlara başta aLTuu olmak üzere çok teşekkürler.cydia programını fln yüklemiş telefona benim şu an için extra bişey yapmama gerek varmı?

*ekranın üst kısmından parmağınızı aşağı doğru cektiğinizde çıkan kayan menü yok bu versiyonun özelliğimi bu yoksa bendemi bi eksiklik var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalbert -- 13 Şubat 2010; 13:41:04 >
  • adalbert;

Mesajını şimdi gördüm, özür dilerim.
    Ben cevap vermeden halletmişsin zaten...

O üst tarafta çıkan menü cydia'dan yüklenen bir uygulama, adı SBSettings.

Cydia'yı açtığında ilk karşına çıkan menüde Featured Packages yazar, onun içine girdiğinde bulabilirsin.

Ayrıca o menüde;
    WinterBoard (Tema'ları çalıştırmanı sağlar.)
    Backgrounder (Aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırabilmeni sağlar.)
    MxTube (Youtube videolarını telefonuna indirebilmeni sağlar.)
    Cycorder (2G cihazlarda video çekebilmeni sağlar.)

Bu uygulamalarıda yüklemeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

arkadaşlar bende nerdeyse aynı sorun var benim cıhazda 1hafta öncesine kadar pasaport kayıtlıydı 1hafta önce kayıtsız hale geldi simi görüyor servis yok yazıyor ne yapmamız2g 8gb 3.2.1 yüklü versiyon arkadaşlar yukarda yazılanları denedim olmadı fake imeimi yapacagız buna onuda başka forumlardan baktım doengred falan yapmak lazımmış onuda denedim ıtunes7 sürmü ile am görmüyor 7de cıhazı ıtunes 8.2 istiyor restore etemek icin dfu mod da denedim olamdı ban yardım debilecek biris yokmu istanbulda ücrat karşılıgındada olsa haledebilecek biris lütfen varmı

http://imei.tk.gov.tr/sorgu/imeisorgu.php

Buradan telefonun arkasında yazan imei numarasını kontrol eder misin?

Eğer kayıtlı gözüküyorsahttp://forum.donanimhaber.com/m_35613418/tm.htm burada anlattığım gibi unlock ve jailbreak yaparak telefonunu kullanabilirsin.

• kardeş kontrol ettim kayıtsız diyor imei orj imesi oad kayıt siz fake imei nasıl yaparaım bunu pasaprt bulamıyoruz 2haftadır yatıyor cıhaz bu akşam ban yardım debilecek yok tam teşekkülü yad yarın bizzat yüz yüze falan yani el emegi neyse öedeyecegim
  • quote:

adalbert;

Mesajını şimdi gördüm, özür dilerim.
    Ben cevap vermeden halletmişsin zaten...

O üst tarafta çıkan menü cydia'dan yüklenen bir uygulama, adı SBSettings.

Cydia'yı açtığında ilk karşına çıkan menüde Featured Packages yazar, onun içine girdiğinde bulabilirsin.

Ayrıca o menüde;
    WinterBoard (Tema'ları çalıştırmanı sağlar.)
    Backgrounder (Aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırabilmeni sağlar.)
    MxTube (Youtube videolarını telefonuna indirebilmeni sağlar.)
    Cycorder (2G cihazlarda video çekebilmeni sağlar.)

Bu uygulamalarıda yüklemeni öneririm.

tekrar teşekkürler aLTuu hocam.sarj sorunuda çözüldü telefon kendini buldu diyebilirim.sırf sarjın az gitmesinden dolayı ucuz pahalı bakmadan satacaktım telefonu nerdeyse.orjinal tr den almış olunsa şu iphonelar tam kullanılacak cihaz ama bu şekilde uğraştırıyor.daha öncede sormuştum ama bootloader tam olarak nedir 3.9 4.6 arasındaki fark ve cihazda ne işe yrr biliyorsanız anlatırmısınız kısaca

• dostum kablosunu bagla itunesi yükle uptade et belki düzelmez aynı sorun bendede var satın aldım arkadastan yabancı ülkeden gelme restore etti bana verdi bende servise götürdüm ama bilmedigim için update etmedim ya güncellicen yadan yeniden yazılım yüklencek yada yeniden jeilbrak yapılacak sen bi update et düzelmesse servise götür bilmiyosan kendin yapma cihazı kitlersin boş yere sıkıntıya sokarsın kendini
  • Linkler açılmıyor, elinde olan varsa 3.1.2 ipsw dosyasının pm ile linkini verirse çok iyi olur.
  • Arkadaşım bendede aynı sorun var ve ben acemiyim ne yapacagımı bilemiorum lütfen yol gösterirmisinz?
    Saygılarımla... Lütfen
  • 3.0 versiyonunda olan bir cihaza iTunes ile güncelleme yaptık 3.1.2 ye Fakat cihazın yurtdışı olduğunun farkıda değildik. Sonra cihaz itunes ekranında kalıyor.
    Forumdaki bilgileri takip ederek Jailbreak yaptım.Cihaz açıldı. Fakat Turkcell Servisi gelmedi. Bunu çözmeye uğraşırken üzerine birde BlackRa1n yükledim sanırım cihaz göçtü.
    Şİmdi iTunes ile tekrar restore ettim. İlk poziyona geri döndüm.
    Hem Sim locku hem de servisi kilidini kaldırmak için hangisini yapmam lazım
    JailBreak mi? Black Ra1n mi

Acil bir yönlendirme yapabilirseniz sevinirim.

Cihaz İphone 2G
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.