Şimdi Ara

Kayn.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eve geldim kardeşimin pc ye saldırdım lol atıyorum 2-3 gündür 7-24 kayn...
    Rhaast çöp gibi geldi ya da uygun build bulamıyorum el atın yaşlandık artık.
    Gölge şeysi hali çok iyi ama.

Ayrıca lol bir değişik olmuş sanki daha iyi olmuş ama.
    lvl1 97 ad lee sin gördüm yeni rune'ler bir acayip olmuş.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayn ve Kara Hasat Rünü: Bir Bakış Açısı

League of Legends oyununda Kayn, oyuncular arasında popüler bir ormancı şampiyonudur. Kara Hasat rünü, Kayn'in hasarını arttırmak ve hasat ettiği ruhları daha hızlı dönüştürmesine yardımcı olmak için kullanılan bir ründür.

Kara Hasat rünü, hasat edilen minyonlara ve canavarlara ek hasar verir. Bu ek hasar, Kayn'in ormanda daha hızlı temizlik yapmasına ve oyunun erken safhalarında bir avantaj elde etmesine olanak tanır. Ayrıca, Kara Hasat rünü, Kayn'in hasat ettiği ruhları daha hızlı dönüştürmesine yardımcı olur. Bu, Kayn'in daha çabuk dönüşerek rakiplerine karşı bir üstünlük kazanmasını sağlar.

Kara Hasat rünü, özellikle ormanın üst tarafını kontrol etmek için agresif bir oyun tarzını benimseyen Kayn oyuncuları için idealdir. Rün, Kayn'in sık sık ganke atmasına ve rakip ormancısını baskılamasına olanak tanır. Ancak, Kara Hasat rünü, oyunun son aşamalarında diğer rünler kadar etkili olmayabilir. Bu nedenle, Kayn oyuncuları için oyunun hangi aşamasında hangi rünü kullanacaklarına karar vermek önemlidir.

Genel olarak, Kara Hasat rünü, hasat edilen ruhları daha hızlı dönüştürme becerisi sayesinde Kayn'in oyunun erken aşamalarında güçlü bir seçimdir. Agresif bir oyun tarzını benimseyen Kayn oyuncuları, Kara Hasat rününü kullanarak ormanda bir avantaj elde edebilir ve rakiplerini baskılayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kayn enteresan hero, adamı rezilde eder vezirde tam ortası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Movement Speedine göre Ad/Ap veren bir rün var, başta base'den çıkarken çok hızlı olduğu için yüksek gözüküyor.
  • rhaasta off tank kasmak lazım latede daha güçlü rhaast bc randuin sv kastınmı ölmüyor

• Rhaast tanky oynaman gerekiyor karşı full kırılgansa gölge çar daha uygun rhaast tankı olan takımlara karşı daha iyi savaşta daha uzun süre kalabiliyor ve ccsi var ama tek atmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gölgesi çok op drakthar alıyorsun tek atıyon böyle
  • bende rhaastı daha çok beğeniyorum. vurmuyor diyenler nasıl vurmuyor
  • Mavi haline inatla dokunmuyor riot. Oyunda en hızlı tekleyen varlık şu anda rengar falan hak getire
  • Mavi ve kırmızı halini hangi durumlara göre seçiyoruz birisi aydınlatabilir mi

• Darkin oynuyorsan kara hasat girip alt rünlerden can calmaları al. Tank, off tank fark etmez kara hasat sayesinde vurur.

Gölge suikastçı pasifi+draktar+yıldırım=Tek. W q yapıyorsun rakip tepki veremeden ölüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Mavi haline inatla dokunmuyor riot. Oyunda en hızlı tekleyen varlık şu anda rengar falan hak getire

aşırı kırılgan ama 1 sn de ölüyor koruyabilen sup varsa tekleyemeyinxe etkisiz kalıyor

• Kayn çöp ceks oynayın

• Kayn cidden felaket çöp bi çar. Özellikle assasin olanı "baq şimdi nası teqlicem moruq" kafasıyla girip girip, peel support'ları hesaba katmadığı için geberiyor. Bunu yapmasa yapacak pek bir şeyi yok zaten, ayrı gezen bir adamı falan bulup keser. Elo tr dia - master falan bu arada. Yani bu çara gelene kadar birsürü daha iyi pick var.

• karsi toplane ve jungle fightta çok sıkıntı yapacak, önde duracak hp si fazla tank herolarsa darkin oluyruz skiller % cana gore vuruyor ve W kitle kontrol olmus oluyur. tabiki low eloysa mavi ol geç

• quote:

Orijinalden alıntı: FNC Jax

quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Mavi haline inatla dokunmuyor riot. Oyunda en hızlı tekleyen varlık şu anda rengar falan hak getire

aşırı kırılgan ama 1 sn de ölüyor koruyabilen sup varsa tekleyemeyinxe etkisiz kalıyor

Janna bile overfed Kayn'ı durduramaz adam başarısız olsa Flash ulti yapıp içine giriyor kesmek için gene bir fırsatı oluyor. Rengara bile karşı koyabiliyorum hemen teklemezse ama bu başka bir şey ya

• geri düştüğün zaman sıkıntı onun dışında güçlü bence iyi oynayan götürüyor
  • Assas oynayacaksan yani karşıda tank yok ve kırılgan bi takım varsa mavi olanı , karşısı bol tanklı bir takım kurduysa veya sizin takımda cc eksik tank yoksa kırmızı olan.

• Ayrıca uzun zaman sonra bu bölümde seni görmek sevindirdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.