Şimdi Ara

KAYNAK İZLEYİCİSİNDEKİ AĞ PANELİNDE İSİMSİZ İP ADRESLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün forumda dolaşırken bir konu okudum acaba bilgisayarımda coin mining yapan bir virüs var mıdır falan diye sonra dedim bir bakayım acaba bende böyle bir problem var mı diye. Neyse tabi ben bu konuya kaptırmış bilgisayarı karıştırırken şunu fark ettim:

Kaynak izleyicisi içinde Ağ sekmesinde TCP bölümündeki isimsiz İP adresleri.
    KAYNAK İZLEYİCİSİNDEKİ AĞ PANELİNDE İSİMSİZ İP ADRESLERİ

bu görselde şuan 1 tane pasif olarak görünüyor ama bazen bu isimsiz ipler 10-12 tane ve hepsi aktif olduğu da oluyor. Bu konu hakkında fikri ya da bilgisi olan arkadaşlar beni de aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar dilerim. :)

• Bence bu durum normal, chrome bellekte olduğu gibi ağ konusunda da sömürgeci bir yaklaşım izliyor. Daha hızlı olabilmek adına 1 den fazla server dan bilgi alıyor. Hatta başka programlarda da bunu görmeniz mümkün örnek Microsoft Update. Endişelenmenizi gerektiren bir durum değil kolay gelsin
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Chrome un bu yapısından haberdarım aslında ama isimsiz ip ler beni şüphelendirdi sorguladığımda genelde yurt dışında olmakla birlikte türkiyeden de ip adresleri var. Hatta bir tanesi böyle konum olarak Havaş İlmi diye bir yeri gösteriyordu dedim neyin içine düştük biz. Hahaha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilinmeyen kablo ismi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.