Şimdi Ara

kaynak kitap için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs ve lys için soru bankası tavsiyelerinizi alabilir miyim?Mezunum ve kolay veya orta düzey kaynaklarla vakit kaybetmek istemiyorum izmirdeyim sevgi yolundan alacağım kitaplarımı neler önerirsiniz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up Up up

• Aşağılara düşmesin upppp

• ÜÇDÖRTBEŞ YGS SORU BANKASI İNCELE SSİTESİNDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: jordekepp

ÜÇDÖRTBEŞ YGS SORU BANKASI İNCELE SSİTESİNDEN

Bu sene denemelerinin bir kısmını çözmüştüm uç dört beşin soru bankası da aynıdır herhalde . Başka önereceğiniz var mı?

• BU KİTAPLARI AL BENCE HEPSİ 10 NUMARDIR MEZUNSAN ZATEN BİLİRSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut kaplan

BU KİTAPLARI AL BENCE HEPSİ 10 NUMARDIR MEZUNSAN ZATEN BİLİRSİN

Ksrekokleri kullandım eseni 11de kullandım ama esenin ygs lys soru bankalarını kullanmadım sizce nasıl olur ? Bide birey c'ler??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e- kitap için yardım
    10 yıl önce açıldı
    Trigonometri için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sudii1234 S kullanıcısına yanıt
    esen kaliteli kitaptır internette de çoğunun çözümleri mevcut kitabı yazan adamın adını arattın mı nerdeyse bütün kitaplarının cözümlerini bulursun ygs lys kitapları dahil önce çözümleri bul sonra kitabını al tavsiyemdir.bireyc daha önce kullanmadım ama bireyc mat pdf var pm den istersen atarım bakarsın zor soruları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut kaplan

esen kaliteli kitaptır internette de çoğunun çözümleri mevcut kitabı yazan adamın adını arattın mı nerdeyse bütün kitaplarının cözümlerini bulursun ygs lys kitapları dahil önce çözümleri bul sonra kitabını al tavsiyemdir.bireyc daha önce kullanmadım ama bireyc mat pdf var pm den istersen atarım bakarsın zor soruları var.

Sana sorun olmazsa iyi olur en azından soru tarzını görmüş olurum aklımdan esen yada zafer geçiyor ama emin değilim düzgün kaynak önemliymiş bunu anladım

• bu arada fizik notum hiç 90 aşağısına düşmedi hep esen kullandım tavsiye falan istersen bakabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_107676273/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.