Şimdi Ara

Kayseri de deprem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neredeyse yataktan düşürecek kadar büyük bir deprem oldu 04.19 da. Çevre illerden de hissedilmiştir sanırım. Allah yardımcımız olsun.

• Ankaradan hiseetik 2 dk sürdü galiba

• HollowFlea kullanıcısına yanıt
    Şuan yine oluyor az da değil. Ankaradan hissedenler olmuş. Gürültü de çıkarıyor. Merkez üssü neredeyse. Dışardan farklı sesler de geliyor yıkılan yerler var sanki.
  • Nevşehir'deyim burası da sallandı hatta şimdi yine sallandı.
  • Napsam bilemedim sallanmaya dewam ediyoruz

• Ankarada 2 kere sallandım
  • 7.4 şiddetinde diyorlar kahramanmaraş

• Arkadaş umarım kimseye bir şey olmamıştır Google da 7.8 yazıyor mersin de Çok fena hissedildi
  • Şuan da sallanıyoruz yine. Lambamın yaptığı dereceye göre çok ciddi bir depremdi. Dışarı dökülen insanlar var.
  • Kayseri de deprem.
  • Twitter da çok fena şeyler var Allah yardım edsin.
  • Artıçılar devam ediyor.
  • İstanbul - Kadıköy'de hiç hissetmedim. Deprem çok büyük. Merkes muhtemelen Kahramanmaraş. Bu soğukta gece gece herkes dışarda ve gidecek hiçbir yer yok. Çok kötü oldu bu. Yeter ya valla yeter. Zaten ülke bok gibi bir de depremle uğraşıyoruz.

• ruhadam28 R kullanıcısına yanıt

Eğer evde hasar varsa sakın içerde durmayın. Çok büyük bir artçı olabilir.

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    Hasar yok hocam teşekkürler.
  • ruhadam28 R kullanıcısına yanıt

Hocam temeldeki taşıyıcı kolonları bi kontrol et istersen. Bodrumdakileri yani. Hasar yoksa büyük ihtimal bişey olmaz ama gene de evde durmasan daha iyiydi.

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    Düşünceniz için çok teşekkürler hocam. Binamız az katlı görünürde hiç bir şey yok. Ben bu tür olaylarda fazla soğukkanlıyım nedense.

• Adam 2 gün önce şöyle bir twit atmış ilginç
  • Okulların tatil edilmesi isabetli oldu. Hala arabada oturanlar dışarda gezenler var. Çok da kar yağıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.