Bildirim
Kayseri de deprem.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ankaradan hiseetik 2 dk sürdü galiba
-
Şuan yine oluyor az da değil. Ankaradan hissedenler olmuş. Gürültü de çıkarıyor. Merkez üssü neredeyse. Dışardan farklı sesler de geliyor yıkılan yerler var sanki. -
Nevşehir'deyim burası da sallandı hatta şimdi yine sallandı. -
Napsam bilemedim sallanmaya dewam ediyoruz
-
Ankarada 2 kere sallandım -
7.4 şiddetinde diyorlar kahramanmaraş
-
Arkadaş umarım kimseye bir şey olmamıştır Google da 7.8 yazıyor mersin de Çok fena hissedildi -
Şuan da sallanıyoruz yine. Lambamın yaptığı dereceye göre çok ciddi bir depremdi. Dışarı dökülen insanlar var. -
-
Twitter da çok fena şeyler var Allah yardım edsin. -
Artıçılar devam ediyor. -
İstanbul - Kadıköy'de hiç hissetmedim. Deprem çok büyük. Merkes muhtemelen Kahramanmaraş. Bu soğukta gece gece herkes dışarda ve gidecek hiçbir yer yok. Çok kötü oldu bu. Yeter ya valla yeter. Zaten ülke bok gibi bir de depremle uğraşıyoruz.
-
Eğer evde hasar varsa sakın içerde durmayın. Çok büyük bir artçı olabilir.
-
Hasar yok hocam teşekkürler. -
Hocam temeldeki taşıyıcı kolonları bi kontrol et istersen. Bodrumdakileri yani. Hasar yoksa büyük ihtimal bişey olmaz ama gene de evde durmasan daha iyiydi.
-
Düşünceniz için çok teşekkürler hocam. Binamız az katlı görünürde hiç bir şey yok. Ben bu tür olaylarda fazla soğukkanlıyım nedense. -
Frank HoogerbeetstwitterFrank Hoogerbeetshttps://twitter.com/hogrbe/status/1621479563720118273?t=CmFIfrdULGXoT5Rt3BlUzw&s=19
-
Adam 2 gün önce şöyle bir twit atmış ilginç -
Okulların tatil edilmesi isabetli oldu. Hala arabada oturanlar dışarda gezenler var. Çok da kar yağıyor.
Benzer içerikler
- aknetrent yan etkileri
- marmaray ile beykoz"a nasıl gidilir
- 5528 nerenin numarası
- siyahlar için olan deterjan renklilerde kullanılır mı
- tarihi geçmiş ayran içilir mi
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X