Şimdi Ara

Kayseri'de yaşayanlar bakın hele (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önce Kayseri'ye çok gittim güzel yanları da var kötü yanları da. Yine de ben yaşamak istemezdim.
  • kayseri tam bir kültür şehiridir kardeşim yani aile şehiri. sokakta gezerken belalı tipe rastlanmaz pek daha çok 3 kişilik bir aile görürsün. sakin birşehir orda pek küpeli piercengli bulunmaz ama dışlamazlar emin ol
  • dostum Kayseri'de o şekilde çok rahat gezersin merak etme, bazı arkadaş öyle bir anlatmış sanırsın urfa aşiret hayatı var... Akşam 7'den sonra hayat yok diyen arkadaş akşam dışarı çıkmamış galiba,talas taraflarına falan bir gitsin görsün... Kayseri bir çok gelişmiş şehir gibi dışarıdan çok göç almıştır... Halkın eğitim ve kültür seviyesi fazla değildir, ama eğitim sistemi güzel bir şehirdir... Anadolu'da 1-2 şehir dışında mesela İstanbul'a günde 9-10 sefer uçak yoktur ama Kayseri'de var... Tabi ki de sosyallik açısından bir Eskişehir olamaz ama aradığın her türlü imkana rahatça ulaşabilirsin... Her şekilde düşünmeni isterim bak ben Kars/Kağızman'dayım, elinde silahla gezen,sağa sola ateş eden, gündüz gözüyle market yakıp yağmalayan, ayda 2-3 öğrencimin dağa çıkarıldığı, en büyük nimetin BİM ve ŞOK marketlerde gezmek olduğu, akşam 7'den sonra bırak hayatı, hayatından olmaman için dışarıya çıkamayacağın bir yer... Ama ben yine de buraları seviyorum, yelkenini yeter ki şartlara göre ayarla... Kayseri'de bol şans...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 19 Haziran 2014; 7:45:41 >

• Sana verilen tepki oturduğun semte göre değişir. Mesela eskişehir bağları-battalaltı-at pazarı tarafına yerleşirsen dayak yemek için sebebin bile olmayabilir :) Ama mesela Talas ki öğrencilerin en yoğun yaşadığı semt veya Alpaslan en zengin semt lerden buralarda hiç sıkıntı olmaz. Son olarak şunu diyeyim Kayseri doğudan gelene büyük güzel bir şehir, batıdan gelene sıkıcı tutucu bir şehir gibi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.