ideal gayet iyi ilk senemde dershaneye gitmeden ea da 80k yapmıştım ikinci senemde ideale gittim 4k yaptım ea da. |
Bildirim
ideal gayet iyi ilk senemde dershaneye gitmeden ea da 80k yapmıştım ikinci senemde ideale gittim 4k yaptım ea da. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
As çok çok iyi diyordu bizim giden arkadaş hocam hayırlı olsun :) hatta 5k yapıp ODTÜ makine kazandı diye biliyorum |
Hocam üstün akıla baktın mı? Oraya da iyi diyorlar |
Aynen çok iyi tesadüf oldu |
alparslandaki butik şubesi. |
Ben limite yks için kayıt yaptırmayı düşünüyorum da neden böyle dediniz olumsuz yönü ne sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim limit ya da özet dersanesi nasıl biliyor musun ya da kendi dersanenden memnun musun . Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Limit dersanesi hakkında bir fikri olan var mı arakaşlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Ozkan -- 6 Eylül 2021; 1:20:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hastaneler caddesindeki iki kare nasıl bugün gittim hoca kadrosu iyi gibi geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün baya dersane gezdim çoğu çöp 2 Kareyi ve iyi dersleri düşünüyorum . Yarın alfa as gibi yerlere bakacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |