Şimdi Ara

kayseriden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi çalışmalar dilerim. yaklaşık 6 aydan beri, pentium 3 550 Mhz slot işlemcili makinamın anakartı yanmış durumda ve işlemciye, PCI olan 32 MB S3 savage4 ekran kartına uygun bir board aramaktayım.
    Başta sorunun sadece power supply'dan kaynaklandığını düşündüğüm için emniyet önlemi olarakta P4 destekli bir trafo almıştım ama haliyle çalışmadı, rahmetli olan anakarttı.
    Kayseride yaşıyorum ve burada aradığım kartı bulamadım daha doğrusu işimi görecek bişi bulamadım. Açıkçası kapitalimide fazlaca sarsmadan bu hastalıktan kurtulmak istiyorum yani sadece anakart bulamassam bi P3 600, P3 700, P3 800 veyahut desteklerse daha yüksek bir P3 işlemcili 2.el bir anakart ve işlemci arıyorum. Eğer anakartı tek başına bulamassam..
    GSM no: 0535 968 81 88
    adım : Mehmet HAS
    bu konuda yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim. ödeme peşindir.
    saygılarla.

• BEN Bİ BAKIYIM. BULURSAM SENİ TELEFONLA ARARIM
  • dostum eger öyle bişi arıyosan bakacağın en doğru yer internet kafeler.. hem masrafın az olur, hemde uygun bişey bulursun.. zaten gelişen oyunlara ayak uydurabilmek için cafeler bilgisayarları devamlı yeniliyorlar..
  • dostum sana derimki isasyon caddesindeki kuşoğlu ve mega bilgisayar var.belki birisinde bulabilirsin.oralar sağlam yerlerdir. vede büyük.bir ihtimal tabi.gördüğün bilgisayarcıya sor ya heryerden çıkabilir.başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım
  • TEŞEKKÜR EDERİM..HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM.

KART ARAMAKTAN UF OLDUM...............................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.