Şimdi Ara

KAYSERİSPOR:0-1:BEŞİKTAŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: visualize

bjk ,den cok anlamlı mesaj fb yi 2 hafta evvel yenen takımı bjk 1-0 yendi helal olsun bjk,li futbolculara ...

o mesajı daha önce vermiştik zaten(ne işimize yarayacaksa artık)
    Feneri yenen Ankaraspor a 3 tane atmıştık...
  • muhteşemdik be,
    canım takımım benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cK1907

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

galibiyet sevinci falan kalmadı kimsede, johnson hayvanı boynuna tekme attı, gökhanda acı içinde kendini yere attı.. boyunluk takıp hastaneye kaldırdılar.. umarım bişeyi yoktur, maç çok sert geçti..

quote:

Maçta Gökhan sakatlanıp hastaneye kaldırılmış sanırım.Bilgisi olan var mı? yazık olmuş gence.nazar değdi walla....

Johnson bu yapar wallaa.

nasıl bi insan o ya

• johnson futboldan men etmeleri lazım futbolu bu kadar çirkinleştiren bir adam hala nasıl futbol oynuyor nede olsa adamda fener kanı var kanı bozuk adamın
    gökhanın sakatalığı galibiyete gölge düşürdü buruk bir sevinç
  • Benim anlamadigim.... Hakem nerede? Kirmizi karti göstermesi lazim!

Ayrica herkez Bobo´nun iyi oyuncu olmadigini söylüyor. Bence cok büyük bir yetenek.
    Genc bir oyuncu oldugunu unutmamak lazim. Kayseriye karsi cok iyi bir gol atti !
  • bobo iyiye benziyo hatta dün sahanın en iyisiydi hakikatende ama daha çok çalışması daha istikrarlı maçlar çıkarmasılazım.. Beşiktaşta kalıcı olabilmesi için, herşey biyana gökhanın pozisyonu gitmiyo gözümün önünden, çok büyük talihsizlik oldu...

quote:

Orjinalden alıntı: Tolga.de

Benim anlamadigim.... Hakem nerede? Kirmizi karti göstermesi lazim!

Ayrica herkez Bobo´nun iyi oyuncu olmadigini söylüyor. Bence cok büyük bir yetenek.
    Genc bir oyuncu oldugunu unutmamak lazim. Kayseriye karsi cok iyi bir gol atti !
  • dün iş dolayısıyla ne maçı izleyebildim nede maç ile ilgili haberleri.ama bugün her yerde kayserinin çok sert oynadığını yazıyor,sertlik tabiki olacak ama anladığım kadarıyla işi abartmış kayserililer,yazık çok yazık,pozisyonu izlemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla johnson çok sert girmiş,bazı yorumcular bu hareketin pozisyon gereği olduğunu belirtmiş,tekrar yazık johnson gibilerini her yerden bulabilirsin ama gökhan gibi bizim kendi milli değerlerimiz her zaman yetişmiyor,benim merak ettiğim bu sertliği ertuğrul sağlam bir taktik olarak mı oynattı ,eğer öyleyse sorun dahada vahim
  • açıkçası (bayanlar alınmasın) futbolun kız gibi oynanmasına karşıyım ben, sonuçta bu erkek oyunu, dün maçtaki kayserisporun sertliğinide anlıyorum, bu onların fizik güçlerin bir sonucu ve futbol biraz sert oynanmalı zaten,Herşey hakemde bitiyo, bu faullerdeki alt ve üst sınırı belirleyecek olanlar onlar
    dün bal gibi 1-2 kırmızı kart ve sarı kart es geçildi yine herzamanki gibi.. bütün kişilik sorunu yaşayan hakemler malesef bizlerin maçlarında hep..

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

dün iş dolayısıyla ne maçı izleyebildim nede maç ile ilgili haberleri.ama bugün her yerde kayserinin çok sert oynadığını yazıyor,sertlik tabiki olacak ama anladığım kadarıyla işi abartmış kayserililer,yazık çok yazık,pozisyonu izlemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla johnson çok sert girmiş,bazı yorumcular bu hareketin pozisyon gereği olduğunu belirtmiş,tekrar yazık johnson gibilerini her yerden bulabilirsin ama gökhan gibi bizim kendi milli değerlerimiz her zaman yetişmiyor,benim merak ettiğim bu sertliği ertuğrul sağlam bir taktik olarak mı oynattı ,eğer öyleyse sorun dahada vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 18 Mart 2006; 15:43:59 >

• quote:

bütün kişilik sorunu yaşayan hakemler malesef bizlerin maçlarında hep..

evet ne tesadüf dimi
    başka ne olabilirki tesadüftür...
  • bobo güzel bi gol attı
    ama gökanın sakatlıgı üzdü
    jonson her macta böyle
    yapacak bişey yok
    hakemede bıravo dogrusu o harekete kırmızı kar vermedi
    yuh yani

• tebrikler beşiktaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: itaLiano

quote:

quote:

galibiyet sevinci falan kalmadı kimsede, johnson hayvanı boynuna tekme attı, gökhanda acı içinde kendini yere attı.. boyunluk takıp hastaneye kaldırdılar.. umarım bişeyi yoktur, maç çok sert geçti..

quote:

Maçta Gökhan sakatlanıp hastaneye kaldırılmış sanırım.Bilgisi olan var mı? yazık olmuş gence.nazar değdi walla....

Johnson bu yapar wallaa.

nasıl bi insan o ya

insan??

• Gökhan darbesi

Johnson'ın tekmesi yüzünde patlayan Beşiktaşlı golcünün hastanede röntgeni çekildi. Çene kemiğinde kırığa rastlanmayan siyah-beyazlı yıldız, Kayseri ile oynanacak kupa rövanşında yok

KAYSERİSPOR:0-1:BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, Kayseri'de 3 puanı alırken, Gökhan Güleç'i kayıp verdi. Maçın 84. dakikasında topu uzaklaştırmaya çalışan Johnson'ın tekmesi, topu kafayla önüne almak isteyen Gökhan'ın yüzünün sağ tarafında patladı.
    Yıldız futbolcu acı içinde saha dışına çıkarak Kayserispor yedek kulübesinin önünde kendini yere bırakırken, sarı-kırmızılı takımın hocası Ertuğrul Sağlam, sağlık ekibini Beşiktaşlı oyuncunun yanına yolladı. Yıldız forvet saha kenarında yapılan ilk kontrolün ardından çene kemiğinde kırık şüphesiyle ambulansla Erciyes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Röntgeni çekilen Gökhan'ın çenesinde kırığa rastlanmaması siyah - beyazlılara rahat bir nefes aldırdı. Tomografisi de çekilen Gökhan'ın, Kayserispor ile salı günü deplasmanda oynanacak kupa rövanşında takımdaki yerini alamayacağı vurgulandı. Gökhan'ın sakatlığı ardından Sergen'in oyuna girmesine uzun süre izin vermeyen hakem Vedat Yüksel ise siyah-beyazlı teknik heyetin tepkisini çekti. Öte yandan Ali Tandoğan ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle ikinci devreye çıkamadı. Ali'nin, kupa maçında oynayabileceği bildirildi.

Milliyet'ten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 18 Mart 2006; 19:15:15 >

• quote:

açıkçası (bayanlar alınmasın) futbolun kız gibi oynanmasına karşıyım ben, sonuçta bu erkek oyunu, dün maçtaki kayserisporun sertliğinide anlıyorum, bu onların fizik güçlerin bir sonucu ve futbol biraz sert oynanmalı zaten,Herşey hakemde bitiyo, bu faullerdeki alt ve üst sınırı belirleyecek olanlar onlar
    dün bal gibi 1-2 kırmızı kart ve sarı kart es geçildi yine herzamanki gibi.. bütün kişilik sorunu yaşayan hakemler malesef bizlerin maçlarında hep..

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

dün iş dolayısıyla ne maçı izleyebildim nede maç ile ilgili haberleri.ama bugün her yerde kayserinin çok sert oynadığını yazıyor,sertlik tabiki olacak ama anladığım kadarıyla işi abartmış kayserililer,yazık çok yazık,pozisyonu izlemedim ama yorumlardan anladığım kadarıyla johnson çok sert girmiş,bazı yorumcular bu hareketin pozisyon gereği olduğunu belirtmiş,tekrar yazık johnson gibilerini her yerden bulabilirsin ama gökhan gibi bizim kendi milli değerlerimiz her zaman yetişmiyor,benim merak ettiğim bu sertliği ertuğrul sağlam bir taktik olarak mı oynattı ,eğer öyleyse sorun dahada vahim

tabiki sertlik olacak,neticede bu bir güç savaşı, yazımdada belirtmiştim maçı izlemedim sadece yorumlara ve maç hakkındaki haberlere bakarak maçta sertliğin üst seviyede olduğunu düşünerek yazdım ve buna kızdım,yoksa kıran kırana bir maçı kim sevmez

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.