Şimdi Ara

Kaza.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hepimizi allah esirgesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin
  • Videoyu izledim ve yere yatmış beyaz örtülü cansız bedeni görünce izlemeyi bıraktım. Bu hepimizin başına gelebilir. Allah rahmet eylesin.
  • Mekanları cennet olsun. Aşırı hız vardı sanırım.
  • Tam opetin önünde olmuş. Daha evvelde orda lpg'li bir araç yanmıştı hatta içinde bir bayan ölmüştü. Allah rahmet eylesin.
  • ailelerine sabır , ALLaH'tan rahmet diliyorum .

Haftada 1 kere mutlaka bu yolu kullanıyorum , 70 ile gitmek yol boşken oldukça zor olsa da 60-70-75 ile seyredip 80 i kesinlikle geçmiyorum ,
    ister sag şerit ister sol farketmeksizin sellektor yemeden de günü tamamladığımı hatırlamıyorum .

ön yargili olmak ta istemiyorum kazanın sebebini tam olarak bilemiyorum çevredekiler hızlı gidiyor filan demiş ama bir araç bu hale geldiğine göre 70 le 80 le gitmediği çok aşikar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 1 Haziran 2014; 12:11:00 >
  • yazık insanların ölümü üzerinden bile çıkar sağlamaya çalışan, ölümü bile marka kötülemek için fırsat bilen insanlar var. adam demir direğe çarpmış hala neyin peşindesiniz.

Allah ıslah etsin sizleri

Kaza..

New York'taki Kazada Lamborghini İkiye Bölündü

Kaza..

ikiye bölünmüş golf

araç ne olursa olsun demir direğe çarparsa ya da kamyona tır benzeri yerlere çarparsa hasar da alır bölünürde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 1 Haziran 2014; 12:40:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.