Şimdi Ara

Kaza - Kim Haklı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben o parkeden minübüsü gördüğüm anda orada dururdum , anlaşılan siz hiç umursamadan devam etmişsiniz
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Adam birsey yazmamis, kaza oldugu belli goruyoruz. Basimiza Geldi ya da Gelmedi "bu gibi yerlerde dikkatli olmak lazim" ben de yazdim.

Ozlu Soz falan, gerek yok bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Adam birsey yazmamis, kaza oldugu belli goruyoruz. Basimiza Geldi ya da Gelmedi "bu gibi yerlerde dikkatli olmak lazim" ben de yazdim.

Ozlu Soz falan, gerek yok bunlara

Benim lafim "kazayi yaptiktan sonra hakli , haksiz aramaya gerek yok." Diye soylenmesineydi.

Adi ustunde kaza olayinida size yazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 23 Mart 2018; 13:33:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio hatalı ancak dönüşe parkeden araç dolayısıyla 50/50 de çıkabilir.

Merak ettiğim,böyle bir kazaya sebebiyet verdiği için beyaz araca ceza kesilebilir mi? Bildiğim kadarıyla dönüşlerin 5 metre yakınına araç parketmek ceza sebebi.
  • Clionun sag kapisina carpildiysa diger arac suclu cikar

Tabi asil sorun bizim trafik egitiminde. Normalde insanlar kavsaga yaklasinca durup sagini solunu kontrol ettikten sonra gecmesi gerekirken bizim insanimiz oralardan hic araba gecmiyormus gibi sagina soluna bile bakma geregi duymadan dumduz, hiz kesmeden gidiyor. Sonra da bu olaylar olusuyor.

Bu kazalarin onune gecmek icin her sokagin girisine cikisina birer ciddi derecede hiz dusurtecek kadar kasis yapilmali. Belki o zaman saga sola bakma firsati bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 23 Mart 2018; 14:5:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakma LED/Xenon'la gezen suçlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 23 Mart 2018; 14:33:1 >
  • %75 Clio hatalı. Ön kapıdan değilde arka kapıdan temas olsaydı Clio nun kusurdan kurtarma şansı vardı lakin bu şartlarda yok.
  • Eger köşedeki aracın plakasını cekseydiniz, polis vs çağırıp tutanak tuttursaydınız bütün hasarları ona ödetebilirdiniz.

2. Olarak clio suçlu çıkmaz yada 8 de 2 gibi olur. Boyle bir pozisyonda sağdan gelene bakılmaz. Ortadan çarpmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle durumlarda exper 50/50 verip geçiyor bilginiz olsun
  • Bence sadece resimlere bakıp bir şey söylemek doğru değil, kurallara göre geçiş üstünlüğü sağdakinindir ama sağdaki o yol için çok hızlı geldiyse bence o da hatalıdır. Ama asıl suç aslında dönüşlere araba parkedenlerde gerçi sevdiğimin ülkesinde park yeri sorunu olduğu için onlara da bir şey diyemiyor insan, asıl suç o binaları otoparksız yapan mütahitlerde, sadece ceplerini düşünürler.
  • Köşeye park eden araç zaten hatalı ancak gelen aracın farını bile görmeyen Reno burda hatalı konumda.
  • Aynı kazayı yaşadık. Bu kazaki ile aynı yerden çarptık. Sonuç, çarptığımız araca %100 kusur verildi. Çünkü sağdan gelen bizdik. Masrafları karşı tarafın sigortası ödedi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.