Şimdi Ara

kaza yapacaktım 1 karış kala durdu hayret/video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rumuzundan anlaşılan 94 doğumlusun. Yani henüz 19 yaşındasın. Bu da demektir ki aktif olarak 1 yıl olmuş olmamış trafiğe çıkalı. Trafiği okumayı ve takip etmeyi öğrendiğin zaman bu sıkıntıları yaşamazsın. Bu da zamanla ve tecrübeyle olur..
  • hocam sen fazla sıkışık trafiğe girme
  • 1 karış değilde 1 metre var gibi geldi
  • Suç tamamen sizde sağa geçicek gibi yapsada sizin olasılıkları değerlendirip ayağını frene atmanız gerekir, büyük bir kaza olmazdı ancak can sıkardı. Ayrıca bir karıştan biraz fazla var gibi duruyor hocam

Daha dikkatli olmanız dileğiyle geçmiş olsun, iyi sürüşler.
  • Banada 1 karıştan fazla geldi büyütülcek birşey yok gibi
  • palio ların ön kaporta küçük ve görünmüyor aslında deydi deyecek,keşke 1 metre olsaydı
  • bi tane duvara 1 karış yanaş bakalım, duvarı dikiz aynasında mı hissedeceksin yoksa videodaki gibi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Frene 1 degil 2 kere geç bastın. Allah'tan hızın yavaşmis. Korkulacak bir durum yok.

%100 katılıyorum olay tamamen senle ilgili durduk yerde kaza yapacaktın geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Frene 1 degil 2 kere geç bastın. Allah'tan hızın yavaşmis. Korkulacak bir durum yok.

%100 katılıyorum olay tamamen senle ilgili durduk yerde kaza yapacaktın geçmiş olsun.

Olur boyle heyecanlar. Dikkatli olmak lazım. Bugün haberlerde ve dh de konusu vardı otobüs 206 ya göz göre göre çarptı malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zaten 15 metre kala yavaşladım,adam sağa gider gibi yapınca freni saldım sesi var zaten
    oda sağa gitmekten vazgeçince kökledim
  • Sadece önünüzdeki aracı değil de, birkaç araç önündeki trafiği takip ederseniz böyle durumlarla karşılaşma ihtimaliniz azalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Sene önce renault 19 Aracımı Boşa Alıp Gİttim Tasarruf Edeyim Diye Hem Öyle Gİtmekte Hoşuma Gidiyrdu, Bir anda araba stop etti, Önümdede Viraj Var. Viraj olduğu için panikledim hemen el frenine sarıldım direk çektim, Haybuki Yavaş Çeksem Veya Arabayı Çalştırsam Eski haline Dönecek Ama İşte Panik olduk.

El frenini Çekince Araba 4-5 Kere Döndü Arkamızdada 2 Tane Tır Vardı Zaten. Biz Dönünce Tırda Geldi Peşimizden.

Bu Arada Yolların Kenarında Kanal Vardı, 30 CM Derinliğinde O Kanala Girmemize Neredeyse 2 CM Kalmıştı.

Allah yüzümüze güldü valla. O kanala girseydik kurtulamazdık
  • Siz şanslıymışsınız, benim arkamdaki 2011 Astra kullanan doktor aynı durumda (trafik sıkışmıştı ben durdum öndeki linea gibi) bana vurmuştu.
  • teknik olarak vursaydınızda suçlu olurdunuz meselesi değil.

Neden öncekinin olası hareketlerine göre araç sürüyorsunuz. siz Öndeki (önünüzde) sağa kıracak diye geç frene basmaya devam ederseniz. yakındır çarpmanız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokta
    isim Arapça nu®µa
    1. isim Çok küçük boyutlarda işaret, benek
  • Arkadaşım daha dikkatli kullanmanız gerekiyor. nokta.
  • Öndekinin fren lambası yanıyor yani yavaşlıcak ama sizde bir tekpime yok

Kamera açısı ilede alakalı olabilir ama bana yavaşlarken pek sağa geçecekmiş gibi gelmedi sonradan biraz sağa kırdı
  • abartılacak bir durum yok sen frene çok geç basıyorsun
  • vay anasını diyesim geldi....
  • eee şimdi bu konudan nasıl bi ders çıkarmamız gerekiyor ?

anladık 1 karış kala durmuşşsun, peki öndeki linea sağa kıracak gibi yaptı ama yapmadı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.