Şimdi Ara

Kaza yaptık (SS lii) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10km hız ile nasıl bu hale gelmiş anlamak mümkün değil.
  • geçmiş olsun
  • Kaç km hızla gidiyormuş ki öyle yamulmuş
  • Servis değiştirir, ustaya giderseniz parada cebinizden çıkacaksa düzeltir boyar..

Renault parça fiyatları düşük olur genelde, ikisinide araştırın ona göre tercihinizi yaparsanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muyi61

quote:

Orijinalden alıntı: berker051

Abiler Merhaba

Akşam saatlerinde babam Petrolde pompaların etrafındaki o demir bariyerlere çarpmış . Nasıl oldu derseniz gireceği yerebir başkası girince geri geri gelmek zorunda kalıyor geniş aldığını zannediyor karanlığında etkisiyle göremiyoz ve yandan giriyor. Vakum yapılabilirmi yoksa sacın mı değişmesi gerekir yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ..
     Kaza yaptık (SS lii) Kaza yaptık (SS lii) Kaza yaptık (SS lii)

Geçmiş olsun allah beterinden saklasın sizi ve sevdiklerinizi

Allah razı olsun Teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

10km hız ile nasıl bu hale gelmiş anlamak mümkün değil.

Tam 10 km değil hocam 15 km civarı diyor Peder bey daha fazla değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Orijinalden alıntı: Secumantry

quote:

Orijinalden alıntı: king size

ön kapıda saç değişir arkada vakum kurtarır

×1

ön kapı kat izinden bile gitmiş, uğraşılsa düzelir ama gerek yok, eskisi gibi asla olmaz, değiştirmek daha mantıklı, arka taraf için düşüncelerim aynı ...

Alıntılanma amacın ?

• Cana gelmesin hocam mal yerine gelir bir zaman sonra.
    Bana kalirsa hurdacilar sitesinden ayni renkte güzel bir kapi bulun(on kapi icin diyorum) ustaya goturun onu bir guzel boyasin arka kapiyla birlikte arkasindan pasta cila zamanla ton farki da oturur yerine oldu bitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Hocam allah beterinden korusun iyi bi usta duzeltebilirde onu muhim degil kapi iceri gocmus cunku saglam vurmus. Az oncede kaldirimda gidiyodum beton komyonu 2013 model toyotayi sol seride gecerken onune alip ters cevirdi araci arabanin sol taraf komple gitti adamlar neye ugradini sasirdi allahdan kimseye bisey olmadi yanliz arac daha 5 bindeymis adam isyanlardaydi. Bende bugun daha ilk defa e5 cikdim yeni ogreniyorum arac kullanmayi allah bi kez daha cok dikkatli ol ömer dedi....

Aslında çok yavaş vurmuş babam ama kapı anormal bir hasar aldi .

Hocam babaniza ole gelmistir demir izinden nekadar sert vurdugu belli zaten cok surtmus

• quote:

quote:

quote:

Hocam allah beterinden korusun iyi bi usta duzeltebilirde onu muhim degil kapi iceri gocmus cunku saglam vurmus. Az oncede kaldirimda gidiyodum beton komyonu 2013 model toyotayi sol seride gecerken onune alip ters cevirdi araci arabanin sol taraf komple gitti adamlar neye ugradini sasirdi allahdan kimseye bisey olmadi yanliz arac daha 5 bindeymis adam isyanlardaydi. Bende bugun daha ilk defa e5 cikdim yeni ogreniyorum arac kullanmayi allah bi kez daha cok dikkatli ol ömer dedi....

Aslında çok yavaş vurmuş babam ama kapı anormal bir hasar aldi .

Hocam babaniza ole gelmistir demir izinden nekadar sert vurdugu belli zaten cok surtmus

Hocam bir bende sacinin ince olduğunu düşünüyorum yada altı çok boş bilemiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

Cana gelmesin hocam mal yerine gelir bir zaman sonra.
    Bana kalirsa hurdacilar sitesinden ayni renkte güzel bir kapi bulun(on kapi icin diyorum) ustaya goturun onu bir guzel boyasin arka kapiyla birlikte arkasindan pasta cila zamanla ton farki da oturur yerine oldu bitti.

Son çare dediğiniz gibi olacak hocam .

• quote:

quote:

Uzulmeyin gercekten uzulmryin bakin daha beteri beteri olabilirdi. Bizim basimizdan geçti siz bence dediğim gibi yapin...Arabanin orjinalligi bozulmus felan takmayin kafanıza ankarada iseniz yardimci olabilirim.Can daha değerli gerisi boş

• Takilacak seyler degil de 1 2 hafta can sikar, dun sabah 5 gibi havaalanina gidiyorum yandam mercedesin vitosumudur nedir yan yoldaki birlesmeden hizla gelip benim onume girmeye calisti ve onunde de arac var makas yani, frene basip kornaya asilip aynadan gormesi icin hafif soldan elimi kaldirip Allah ne verdiyse bastim kufru, sonra otoparka girdim surekli sorunsuz uzak koselere giderim o saatte de bos yer cok olur ama sofir sagdan yanastiriyim derken yavas yavas arac durdu, cinlerim zaten evereste ulan dedim kaportayi surttuk duvara indim baktim on tampon camurluklarla birlesirken kavisli oraya gelmis, duvarin alcisiyla ufak tefek boya kalkmalari olmus cok ufakta olsa sinir bozucu ama tampon bu zerre onemi yok 10 defa boyatirip fiyat dusmes ,sizinki de kapi olsun aynen cikmacidan bulun degistirin orjinaliyle ve fotolari saklayin, illaki cizilecek ne kadar usta olursaniz olun basa geliyor. Canim sagolsun dedim ucusuma gittim, sizin ki 1 2 bin dusse ne olacak degerden can sikmaya degmez oysaki de iste 2. El piyasamiz komedi.

Birde iyi yonunden bakin bu vesileyle yolda yanlis zamanda yanlis yerde olabileceginiz birseyden de kurtulmus olabilirsiniz.

• vakumda olmaz kapı sacıda değişmez, kapının kasası yamulmus komple kapının değişmesi lazım en saglıklısıda budur. düzeltmeye ve sacı değiştirip kasayı düzeltmeyi kolay kolay kimse kabul etmez basıcak macunu sonra boyada hatalar cıkacak en güzel cıkma kapı bul kardesm,yada kasko varsa zaten servis hemen değiştirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: morphsonur

Takilacak seyler degil de 1 2 hafta can sikar, dun sabah 5 gibi havaalanina gidiyorum yandam mercedesin vitosumudur nedir yan yoldaki birlesmeden hizla gelip benim onume girmeye calisti ve onunde de arac var makas yani, frene basip kornaya asilip aynadan gormesi icin hafif soldan elimi kaldirip Allah ne verdiyse bastim kufru, sonra otoparka girdim surekli sorunsuz uzak koselere giderim o saatte de bos yer cok olur ama sofir sagdan yanastiriyim derken yavas yavas arac durdu, cinlerim zaten evereste ulan dedim kaportayi surttuk duvara indim baktim on tampon camurluklarla birlesirken kavisli oraya gelmis, duvarin alcisiyla ufak tefek boya kalkmalari olmus cok ufakta olsa sinir bozucu ama tampon bu zerre onemi yok 10 defa boyatirip fiyat dusmes ,sizinki de kapi olsun aynen cikmacidan bulun degistirin orjinaliyle ve fotolari saklayin, illaki cizilecek ne kadar usta olursaniz olun basa geliyor. Canim sagolsun dedim ucusuma gittim, sizin ki 1 2 bin dusse ne olacak degerden can sikmaya degmez oysaki de iste 2. El piyasamiz komedi.

Birde iyi yonunden bakin bu vesileyle yolda yanlis zamanda yanlis yerde olabileceginiz birseyden de kurtulmus olabilirsiniz.

Hocam size de geçmiş olsun . Yapacak bişey yok canımız sağolsun diyeceğiz artık :)

• quote:

quote:

quote:

Uzulmeyin gercekten uzulmryin bakin daha beteri beteri olabilirdi. Bizim basimizdan geçti siz bence dediğim gibi yapin...Arabanin orjinalligi bozulmus felan takmayin kafanıza ankarada iseniz yardimci olabilirim.Can daha değerli gerisi boş

Evet hocam haklısınız daha büyüğüde olabilirdi şükür olmadı . Sağolun hocam Niğdedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

vakumda olmaz kapı sacıda değişmez, kapının kasası yamulmus komple kapının değişmesi lazım en saglıklısıda budur. düzeltmeye ve sacı değiştirip kasayı düzeltmeyi kolay kolay kimse kabul etmez basıcak macunu sonra boyada hatalar cıkacak en güzel cıkma kapı bul kardesm,yada kasko varsa zaten servis hemen değiştirir

Kasko yok hocam .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.